måndag 2 augusti 2021

VILKEN SOMMAR!

Vilken härlig sommar vi haft.Jag tog tidig semester och gick i Midsommarveckan...kunde inte ha börjat bättre.Midsommarfirande med familjen och deras respektive....finns inget bättre.

Jag tror ärligt talat att vi ätit och fikat upp vår semesterkassa...hahaha.Här var vi på en gård ute på landet och åt en massa härliga glassar,närmare bestämt på Liljenäs Gård ute på Segerstad...verkligen en plats värt ett besök.
Jag,gubben och Emelie tog oss en övernattning i Strömstad och bara...njööööööt.Badade i havet,solade och åt god mat...underbart.
Kanske inte alla njuter lika mycket som mamma....hahaha...
Det har badats och njutits med barnbarn...och vovvar.
Älskar spontanutflykter....här köpte vi med oss lite räkor och cyklade ner  och satte oss vid vattnet.
Jag har även hunnit med en rundtur med Båtbussen i Klarälven.En jättetrevlig tur tyckte jag...OCH Millie.
Ett besök hos goa Helena o Kjell...med underbart god mat...IGEN..hahaha.Den här bilden är bara helt underbar...här har hunden Foxie fått lite sällskap av gosedjuren....Millie tyckte hon såg lite ensam ut där hon låg...underbara unge.KÄRLEK!
Jag och min bästa kompis sen måååååånga år (typ 45)..det skämtar man inte bort.... hade en fantastisk utekväll med massor av god mat (iallafall N...tyvärr fick jag den torraste kycklingen ever...men,men) och dryck.
Ännu en "spontanare".... en picknick ute på gräsmattan utanför Värmlands Museum med familjen och goa vänner en härlig och varm sommardag.Denna sommaren har verkligen bjudit på sin bästa sida....jag är heeelt nöjd med min semester.....tyvärr går den ju alltid lite för fort.Nu på Onsdag ska jag och Emelie följa med gubben upp till Gävle när han åker dit i jobb....vi ska passa på att shoppa,kika runt lite OCH äta god mat.Ha en fantastisk vecka ni där ute.KRAM!  ULRIKA