onsdag 3 juni 2009

Auktionsfynd!

Hej alla goa människor.Ville bara säga att jag har märkt att jag får fel dag på en del inlägg,så jag gick in på layouten och kollade,där stod jag på stillahavstid ;).Fick ändra till Stockholmstid,så nu äntligen blir det rätt datum. Lite irriterande det där och jag som inte är så data kunnig.Men jag lyckades,så just nu känner jag mig ganska duktig. ;)
En liten närbild på den fina ängeln.Köpte även en rosa bikini till stora tjejen,30:-och en röd och vit randig tröja för samma pris,fint nu när man börjar bli lte brun. hon var så nöjd så "lillstumpan".Nu skulle hon höra mig. ;) Må så gott alla goa! kramar i massor! Ulrika

Mina fynd på auktionen igår.Krukan 30:-,ängeln likaså.Det fanns inte så mycket som jag ville ha igår på auktionen.Maken blev väll glad för att jag inte kom hem med en hel låda med grejer som jag brukar.;)


Tycker att den här krukan är så ljuvlig,hade önskat att dom hade fler men dom hade bara den, synd.Det måste ju betyda att jag måste gå på auktion nästa tisdag med för att se om dom fått in fler. ;)