lördag 27 februari 2010

Ännu mera brudbuketter. ;)

Med risk för att bli lite tjatig så visar jag ännu mer blommor i detta inlägg. ;) Det är ju så roligt det jag håller på med,bara älskar det.I nästa inlägg ska jag visa vad jag har fått på posten i veckan.....håll ut. ;)
Jag "snodde" ihop detta virrevarr av silvertråd och lade det på en bukett jag hade gjort.Vi har fått lära oss göra lite tillbehör till buketter den här veckan,jättekul.

Fick prova på en annan variant av brudbukett,var faktiskt riktigt roligt.Vi ska ju till Ulriksdalsträdgårdar i Juni och göra en brudbukettsutställning med skolan,ska bli såååå himla roligt.Drottningen kommer och inviger stället också.:)


...En liten närbild av brudbuketten(Mette-Marit hade en liknande brudbukett).Vi fick även lära oss att göra smycken,här har jag virkat ihop ett armband av gulkdtråd.Jag tror att jag har hittat en ny grej att göra,guuuud vad det var roligt. :) Ha nu en riktigt härlig helg med era nära och kära,det ska jag ha.På Måndag drar jag igen,sista veckan i skolan för den här gången.Sen hemma i fyra veckor. Kramelikram Ulrika