söndag 14 augusti 2016

Åtta årig bortglömd bröllopsdag och brudbukett till blivande brud!!!

Vaknar av att min man kommer in och sjunger....Ja må hon leva.....(ler)..första tanken var...men jag fyller inte år idag...har han blivit knäpp...eller???
...Sen säger han ...Grattis på våran 8 åriga bröllopsdag...NEEEEJJJJ!!!!...Det hade jag glömt!!!..Det brukar jag ALDRIG göra...vad hemsk jag kände mig just då.Ehh....ja detsamma till dig ÄLSKLING...men present kommer senare...ska iväg sen och köpa....tror ni att han märkte att jag glömt? OM...gissa om jag fick höra det HELA dagen. (ler) Min gubbe  vet vad frugan tycker om han...ERNST....my second love (blink,blink)
Ja nog om bortglömda bröllopsdagar.....här fick jag den äran att göra en brudbukett till en blivande brud.Sååååå roligt.
Corsaget till mannen.
Brudens önskemål var en liten "vild" brudbukett med rosa rosor,brudslöja och lite grönt (sallal).
När jag höll i buketten blev jag påmind om min bröllopsdag....när jag stod där innanför kyrkdörrarna och väntade på att orgelmusiken skulle börja spela och vi skulle gå in i kyrkan.....minns det som igår.En ljuvlig,läskig och helt UNDERBAR känsla att få stå där bredvid sin älskade blivande man. P.. JAG ÄLSKAR DIG....NU OCH FÖR ALLTID...min bästa vän och följeslagare. KRAM PÅ ER!! Ulrika