onsdag 26 augusti 2009

Loppis grejer!

Här är bilderna på grejerna som jag köpte nere på loppisen igår.Ja,jag vet det är ju inte presic några loppis grejer,men dom sålde dom här nere på loppisen,kan väll inte jag hjälpa. ;) Jag kan tyvärr inte visa er vad mycket fint vi har gjort idag för jag har GLÖMT laddaren till kameran hemma i Karlstad.Men det är en tjej på kursen som har samma kamera som mig,så hon skulle ta med sin laddare imorgon så jag kan ladda.
Visst var den hur söt som helst,en liten äggvärmare. ;),från ingen mindre än Lisbeth.Dahl för 25:-,bra pris för en student tycker jag.

En liten närbild på den fina tvålen.Imorgon hoppas jag att jag kan visa er bilder på vad vi har gjort idag.Det har varit sååååååå kul.Vi band jättefina (tycker jag alltså ;) ) buketter idag och fick ställa ut dom i entren på skolan,så "tvåorna",andra terminarna får se vad vi har gjort.Ha en skön kväll,själv tycker jag att jag är väl förtjänt av ett bubbelbad och ett glas rödvin,det är ju lill lördag. ;) Kram på er alla goa som ger mig stöttande ord här på bloggen,love you. ;) See you! Ulrika