torsdag 4 mars 2010

Vinst och vårbukett!

Tänkte att jag skulle ge alla som tittar in här en härligt vårlig tulpanbukett.Jag är hemma igen.....Tjoho!!!!Jag ska vara hemma i fyra veckor,såååå skönt.Åkte hem igår från skolan för barnen har sportlov den här veckan och jag kände att jag ville umgås lite med dom ett tag.Idag ska vi ner till sjön och grilla korv och imorn ska vi iväg och bowla hela familjen,myspys.Blogger har krånglat för mig nu i några dagar,har inte kunnat vara inne och kommenterat,tråkigt,och besöksräknaren visar helt fel. Ja,ja,men nu kan jag kika in till er alla goa igen,har längtat efter er.;)
Jag har fått post............Jag lovade ju och visa vad jag hade fått på posten i förra inlägget,en superfin tredjevinst hos Pysselpalatset,såååå fina saker,och vilken otroligt fin inslagning,sååå omsorgsfullt,I LIKE: ;)

Oj,hur hamnade den bilden da. ;)Ja men jag hoppas att ni ser vad fina korten är ändå.;) Vilket pill,helt otroligt.


Visst är det helt underbart fina kort.Dom här tänker jag behålla själv,inte skicka nånstans. ;) Tack ännu en gång Pysselpalatset för min fina vinst. :) Ha en skön dag alla underbara där ute.Själv hade jag bara tänkt att umgås med min familj,skönt att vara hemma igen.Kramelikram Ulrika