söndag 1 november 2009

Award och mysdag!

Jag har fått en jättefin award av goa bloggvännen Karin med bloggen Livsluft.Tack söta du.....det värmer mer än vad du kan tro.:)
Igår bakade vi chokladmuffins med dajm i,mumsfilibabba. ;)

Slutresultatet........blev klart godkänt av barnen. ;)


.....Hoppsan bilden blev visst lite konstig. ;)Men ni ser nog vad det är ändå.Igår hade jag och barnen en "innedag",vilket resulterade i att vi gjorde lite hjärtan och stjärnor i fimolera(har blivit inspirerad av några bloggare) ;) Några fick följa med till graven(på ljusen) när vi var och tände ljus igår hos nära och kära som inte finns hos oss längre.Blev så fint........Häpp!...... Här hamnade en del av mina hemmagjorda hjärtan och stjärnor.Det blev en krans att hänga på dörren.Gjorde en till kära mor och far också som är så snälla och hjälper oss när jag ligger borta i veckorna,i form av lite hämtning och barnvakt.
Här sitter kransen på våran dörr.Lite julkänsla tyckte jag att man fick,men man får "för jula" lite va? ;)

Avslutar en härlig helg med denna härliga bild på en lycklig son. ;)Han skulle hjälpa oss att kratta lite löv idag och vi lovade att han skulle få ett litet bidrag.Här är han precis färdig. Gissa om han var lycklig.Syns det kanske? ;) Ha en härlig kväll alla som tittar in. Kram på er.