tisdag 29 september 2009

Nattfrost,pelargoner in!

Vilken tur att jag hann att ta in mina pelargoner,för inatt har det varit nattfrost.Igår haglade det här en stund på kvällen.Man är ju inte riktigt beredd på dessa väderomslag än.Vi har ju haft en så otroligt fin höst. Visar en liten bildkavalkad på mina "ute"pelargoner som har fått flyttat in.
Tyvärr blev det inte så bra att fota i motljus,men,men ni ser nog att det är en pelargon iallafall. ;) Jag är glad så länge jag får njuta av dom.För lite längre sedan tillbaka var inte pelargonen någon "favvo" blomma precis,var väll lite "tant" varningen på den då.Det är väll tur att man kan ändra sig,eller är det för att jag börjar närma mig "tant" som jag gillar pelargonen nu. ;) I vilket fall som helst så gillar jag pelargoner nu,så dä så. :)

Det var mina pelargoner det. krukan/fatet som jag har planterat i är format som ett hjärta,jättefint.Fick det av mina arbetskompisar när jag fyllde år. Hoppas att ni får en härlig dag alla goa som tittar in.Här skiner solen,och frosten i gräsmattan skimmrar som diamanter,härligt.:) Kramar Ulrika