måndag 22 mars 2010

Hej alla! Jo jag glömde skriva datum när tävlingen går ut.Den går ut Måndag den 5/4.;)

Nu ni.........;)

Hallojs!
Tänkte att jag skull ha min första utlovade tävling här sedan jag hade haft 10.000 besökare,men,men bättre sent än alrig,eller? ;)
Hur som helst så tänkte jag lotta ut ett "hemma"gjort armband och en liten tröst vinst.Hoppas att ni är många som vill vara med att tävla.Lycka till!
...en liten närbild.

....och som ett litet tröstpris får det bli ett påskägg med lite skönt avkopplande vaniljbad. Det här är ju min första tävling,och jag hoppas att ni är många som vill vara med,ni med blogg och ni utan.


Vi gör väll som man brukar: 1 lott till den med blogg och 2 lotter till den som länkar med en utav bilderna ovan.Ni utan blogg kan ju maila mig och skriva eran adress så jag vet var jag ska skicka vinsten om ni vinner.


Här har ni min mail adress: alskadepion@gmail.com


Lycka till allihop!

I helgen har det varit pyssel på schemat,barnen har gjort pärlplattor.............och jag har gjort smycken,armband.Det är såååå roligt att jag knappt har varit ute i helgen. ;)Men på kvällskvisten var jag tvungen att gå ut och få lite luft.
När jag kom hem efter promenaden luktade det nybakat här hemma,mannen i huset hade bakat frallor.

.......Till kvällsmat blev det alltså varm oboy och nybakade frallor ala "farsan".:) Det här har han inte gjort för sista gången. ;) Ha en toppen dag alla som kikar in.Kramar Ulrika