tisdag 6 oktober 2009

Älskade hjärtan!

Jag BARA ÄLSKAR hjärtan ja. ;) Vet inte riktigt hur många jag har,men här är iallafall ett urval av mina älskade hjärtan.Hoppas att jag inte tråkar ut er. ;)
Vet inte hur många ljushållare jag har här hemma.Min man tycker att jag har ALLDELES för många.Hihihi. Håller inte med om det riktigt. ;) Man kan aldrig få för många.;)

Eller på dotterns egengjorda keramik vaser.Helt underbara tycker jag,älskar färgen.Visst blir man glad när man får fina grejer som barnen har gjort.Finns ingen bättre present.


Varför inte lite hjärtan på mina glasburkar.Särskilt på de torkade trattkantarellerna,mums.Måste nog ut i helgen igen och plocka lite till.Guuuuud så roligt. :) Där i skogen......där slappnar jag verkligen av......så skönt.Det var mina hjärtan det.Blev det tjatigt? ;) Nja,kanske lite men jag tycket så mycket om just hjärtan.Ha en skön kväll alla som tittar in.Själv ska jag titta på "Äntligen hemma" ikväll med Martin Timell,I LIKE! :) ( Inte Martin Timell alltså,BARA programmet) ;) Kramar på er Ulrika