torsdag 10 december 2009

loppisfynd och 10.000 besökare!

STORA kramen till ALLA er som kikar in till mig och kommenterar med alla era goa kommentarer,MEN även ett tack till alla er som bara tittar in och INTE kommenterar av en eller annan anledning,är lika glad för er. För tack vare er ALLA har jag nu passerat ..10.000 besökare sen Maj månad,trodde jag aldrig.Helt otroligt.Jag är så glad;kanske måste fundera ut någon form av tävling,eller vad tycker ni? Min första isåfall ;) Jag återkommer om detta.
Den här hittade jag på en liten loppis när jag hade lite tid över efter jobbet häromdagen, tänkte köpa en hyacint och plantera den i den här.Tyckte att den var så vacker.

Titta vad jag hittade på min favoritloppis här i stan. En helt underbar gammal ljushållare. Hittade inte bara en utan ....... 15 st för det otroliga priset hör och häpna....... 6:-. Dom hade halva priset på alla grejer i butiken. Inte nog med att det redan är billigt som det är utan nu var det HALVA PRISET,tror ni att jag var nöjd när jag gick därifrån. ;)


Visst är dom helt underbara. :) Får försöka att hitta några användningsområden för dessa raringar.Tror inte att det blir så svårt. :)Fick med mig lite småtulpaner hem från "jobbet" häromdagen.Satte bara ner dom lite snabbt tillsammans med mossa och favoriten....jo just det lummer. ;) Hoppas att ni får en härlig Fredag. Kram på er alla goa som kikar in. kramar Ulrika