måndag 12 augusti 2013

Älskade Ramsö!!!!!!

Vi har varit ute i skärgården nu i helgen hos gubbens moster.Dom har ett sommarställe ute på Ramsö,utanför Waxholm.Jag,gubben och lillskruttan fick bo i den där lilla boden nere vid vattnet medans Isac och Julia fick sova i stora huset.Vi har haft en helt fantastisk mysig helg med mycket god mat och trevligt sällskap.Härliga minnen att ta med sig nu när hösten börjar närma sig.;)))
I den här lilla sjöboden bodde vi......myyyyyys!!!!
Här är vi uppe och fiskar klockan sju på morgonen.....underbart.Lillskruttan va lite febrig och kunde inte sova längre....men vad gjorde det......när vi fick en lugn stund helt för oss själva....inga båtar....inga människor.......bara vi och fiskarna.
Det här kallar jag "livskvalitet"...att vakna tidigt på morgonen och öppna dörren till denna fantastiska utsikt.Muuuuums för själen.
Uuuuuuunderbara Ramsö......vill tillbaka NUUUUUUU!!! Jag var i Paradiset för en stund....Lycklig!!!;)))Nu ska vi njuta lite till.Jag har ju en vecka kvar.....I Love it!!! Ha det så bra där ute i sommarsverige.(på väg att bli "höstsverige"...men vi njuter ett tag till va?;))))Kram på er!!!!! Ulrika