söndag 20 juli 2014

Härlig semester med familjen!

Det blir liiiiite långt mellan inläggen nu i sommar.Jag har velat tillbringa tid med familjen och bara "vara".Härligt! Vi har gjort en tradition när vi åker ner till kusten att vi stannar hos goa H gubbens faster och får lite lunch i oss innan vi drar vidare.En fantastisk lunch med de värse delikatesser...du är underbar H.I värmen hade vi sedan bestämt oss för att ta ett dopp....mitt inne i skogen...
På väg till kalkbrottet.En skapligt lång OCH varm promenad innan vi nådde målet...
...vilket ställa alltså...lite svårt att få med hela känslan på kort..vackert var det iallafall.Här var det bara jag och minstingen som tordes bada...chicken....säger jag till övriga familjemedlemmar.;)
Det var nog sista gången stora tjejen följer med mami och papi på någon semester så det var bara och följa J:s order om att åka in till Strömstad och äta på restaurang.....en av många önskemål.;)...Smögen var ett annat..
....en.utav många härliga solnedgångar på härliga Rossö.
...Åsså hamnade vi i Smögen....där har vi inte varit med barnen förrän nu....så fint och mysigt det var där nere på bryggorna..och VARMT...nåt så kopiöst.Shopping var det inte tal på..var för varmt att tänka på det just då...åsså säljer dom "tjocktröjor" i en del affären...jo säkert...kände mig väldigt sugen på att  köpa en tjocktröja.;) En härlig vecka på vårt vanliga ställe hade vi iallafall....och nu....NU börjar jag jobba igen...IMORGON....usch...vill INTE.Men ska nog göra några dyk i poolen idag iallafall innan.....Ha en bra dag!!! Kram på er därute i sommarSverige!