söndag 21 februari 2010

Helgmys med familjen!

Hemma hos familjen i helgen. LOVE! Försöker att hinna med så mycket som möjligt.som att.....sy hjärtan,göra semlor med barnen,åka fyrhjuling,bygga snögrottor och bara vara. ;)
....Tittut!!! Pappan i huset skulle också vara med och gräva tyckte han,så när han BARA skulle gräva LITE till så rasade hela grottan in över honom.(såg ganska komiskt ut.....fick dock inte föreviga denna stunden....synd;) )

Jag har sytt mitt första hjärta....Hurra. ;) Har blivit inspirerad av många av er här på bloggen.Det var såååå kul.Jag och symaskinen är inga direkta kompisar,;)men igår gick det faktiskt riktigt bra...och så kul det var.Hann med tre stycken.Ut och leka med barnen i snöyran ....och in och sy hjärtan,så höll jag på igår. ;)


I Torsdags hade vi formala arbeten på schemat.Jag och en klasskompis valde en krans.Tycker att den blev så härligt vårig,så med dessa bilder avslutar jag detta inlägg och hoppas.........hoppas att våren inte är allt för långt borta. ;) Ta det lugnt om ni ska ut i trafiken goa vänner. Kram på er Ulrika.