måndag 5 oktober 2009

Sjuka barn/sköna utebilder.

Min hjärta på tråd växer som ogräs.Ställde den i en ljuslyckta för ett tag sedan,och ser nu ut så här.Våran Stockholms resa var jättetrevlig.Tack för alla hälsningar.:) Men vädret kunde ju ha varit lite bättre,regnade som bara den nästan hela tiden.Hann dock med lite shopping på söndagen.Blev kläder till barnen och ett par supersköna addidas skor till mig.
Var tvunget att bara sticka ut näsan lite från sjuka barn och hämta nya krafter.Hittade denna vackra buske då.

Vackra färger,eller hur?Ser ut som röda vinbär,men det är det inte kan jag intyga.Vet inte riktigt vad denna buske heter,men det är iallafall inga ätliga bär.


Ännu en ute bild.Bilden är tagen på våran altan på baksidan.Nu har plädarna som har varit ute på altanen fått flyttat in i köket.Varsågod och vira en skön filt om er när ni kommer och hälsar på mig. :) Hoppas att det blir en bra vecka för er alla som kikar in.Själv började det med att lilltjejen spydde imorse presic innan vi skulle gå till jobbet,var bara att va hemma det.Men resten av dagen har varit lugn.Det kanske inte var magsjuka ändå da,hoppas inte det iallafall. En varm och skön kram från mig till er.Ulrika