lördag 17 oktober 2009

Bloggvinst IGEN!

Igår var det sista dagen på min praktik,snyft.Men titta vad jag fick med mig hem,en underbar kruka och blommor.Jag fick välja ut kruka och blommor själv,sen fick jag arrangera den hur jag ville.Är dom goa eller är dom goa. ;)Synd bara att båda mina mentorer var sjuka igår.Men jag hör nog av mig ifrån Västerås,mig blir ni inte av med så lätt. ;) Skärp dig nu S och få till en blogg så jag kan besöka dig där inne.;)
Visst är krukan helt underbar,I LIKE. Gillar rosa ja.;)

Krukan passar bra där i köksfönstret,tillsammans med mina Carpe Diem gardiner,tänk snart får man byta ut dom mot julgardiner,längtar......:)


Titta vad jag hittade i min brevlåda igår........ett jättesött kort som jag vunnit som tröstpris inne hos Alidas sommaräng.Det var väldigt vilken tur jag har haft nu på kort tid,jätteglad är jag. :) Två "tröstpris" bara på någon vecka,hoppas turen fortsätter.:) Hoppas att det blir fint väder som dom lovat i helgen,för då ska jag nog försöka greja lite i trädgården,eller plocka svamp kanske. ;) Det ser ganska lovande ut nu när jag tittar ut.Ha en skön helg alla som kikar in här hos mig. Kramar på er! Ulrika