söndag 13 december 2009

Trevlig lucia på er allihop!

06.50 ringde klockan imorse.Jag skulle se på lucia morgon på tvn.Jag tände min stjärngosse och lade mig i soffan,sååååå mysigt.Det var så stämmningsfullt och fint.Det dröjde inte länge förrän jag fick sällskap av minstingen.Där låg vi i soffan och bara myste.:)
Ville bara visa er hur vårat pepparkakshus ser ut i år,blev fint tyckte barnen.När jag kom upp imorse var det en hel del godisar borta på huset,undrar vem som har varit framme.;) Ingen vill ge sig till känna bland barnen.,kanske tomten som har varit här för att se om barnen har skött sig ;) och sen tagit sig en bit.

Här har ni mitt "lussetåg" utan lucia.;) Måste köpa en lucia till tåget så det blir komplett.Det finns en historia bakom den "stora" stjärngossen.Jag hittade honom slängd i en låda bland en massa "skräp när dom hade utförsäljning på alla saker efter att Domus hade brunnit ner i Karlstad.Gissa om jag var snabb att plocka upp honom och ta hem honom till mig.Han har tappat huvudet ett par gånger(barnen har varit lite för nyfikna på honom när dom var små).Men det har limmats tillbaka igen. ;)Fit for fight till nästa lucia igen. ;)


Varsågoda att smaka......en liten lussekatt....Ser ni vilken inlevelse han har den lilla stjärngossen ;) såååå söt.Hoppas att ni får en riktigt mysig lucia. Kram på er Ulrika