fredag 7 augusti 2015

7 årig bröllopsdag!!!

Förra söndagen firade jag och "mannen i mitt liv" 7 årig bröllopsdag.Jag provade då på att göra denna underbara paj för första gången.Har fått receptet av en god vän. Vilken SUCCE`.Barnen sa direkt.....men guuuuud va go den var....vill ha mer. ;)Ni hittar receptet nedan.LYCKA TILL!!!

           Vinbärspaj

            150g smör
         
            1 1/2 dl socker

            1 ägg

            3 dl mjöl

            1 tsk bakpulver

           Ta det rumsvarma smöret och blanda ihop med alla ingredienserna.Låt stå i kylen en stund,medans du gör fyllningen

Fyllning:

3 dl bär

3 dl gräddfil

1 dl socker

2-3 tsk vaniljsocker

Vispa lite lätt ihop alla ingredienser och häll över pajdegen,som du tryckt ut i en pajform.Sätt in pajen i ugnen på 200 grader i 30 minuter c:a.


Ät tillsammans med kall vaniljvisp.....UNDERBART!!!Här har ni "mannen i mitt liv",som han ofta går nu här hemma i sin.... "uniform"....träningskläder.Han har ju provat på LCHF presic som mig.Vi började i Januari och han har gått ner 22 kg och jag 13 kg.Men vi har också börjat motionera mycket.....det har väll också hjälp till när det gäller kilona på vågen.Så då tycker jag att man kan unna sig en sån här god paj i mellanåt.;)Vi är inte alls strikta LCHF:are...vi fuskar lite ibland när det vankas paj tex.GÖTT!! LIVET ÄR TILL FÖR ATT NJUTA!!!
.....och så här glad blev jag för min present.En jättefin lyckta att ha på tex altanen....glömde ta bild på den....kanske kommer senare.Men nu gott folk drar La familja ner till kusten över helgen....HÄRLIGT!! KRAM Ulrika