måndag 13 juni 2011

Loppisfynd och skolavslutning!!!!

Jag blev tillfrågad om jag ville fixa en bukett till Isacs fröken på skolavslutningen....SJÄLVKLART!!!! Blommorna är....anastasia,daggkåpa,björngräs,rosa kvistros och bergeniablad.Efter skolavslutningen fick vi komma och titta i en bekants källare om vi ville ha lite grejer.....för annars skulle det slängas. Huset ska säljas och behöver därför plockas ur innan.......och jag har villigt ställt upp och hjälpt till.;)Ni ska bara veta vad jag har hittat.....;)bilder kommer senare.

Vi hann med mycket på skolavslutningsdagen......äta jordgubbar...... som sig bör ......OCH hitta en massa "fynd" i en källare.;)Mammas två av tre sötnosar...den stora sötnosen hann jag inte få något kort på innan det var dags att gå på skolavslutning.Syskonkärlek när den är som bäst.......;)

.....En lite "tjuvtitt" på ALLT det fina som jag har "hittat" bland saker som skulle slängas.....Vilken tur att jag hann och "roffa" åt mig lite saker innan.Den här otroligt söta servisen kom mamma med till Emelie i fredags,sååååå söt.Nu ska här njutas och "tillvara ta" min lediga tid....iallafall försöka.;)Ha en riktigt bra fortsättning på er vecka.Kram på er!!!! Ulrika