torsdag 26 november 2009

Julinspiration med Per. Benjamin!

Oj blev visst lite suddigt ser jag nu. Han stod ju aldrig still. ;) Igår var jag på julinspirations med Per. Benjamin,fattar ni jag har sett "honom" live. ;) Han är ju bara sååååå duktig,och jättetrevlig.En guru för oss som bara ÄLSKAR blommor. Han visade massor med ispirationsgrejer och i alla arbeten använde han garn. Ja,garn du hörde rätt. Det var faktiskt jättesnyggt.Vi blev bjudna på mat/dryck och sen i pausen fick vi glögg och pepparkakor,hur mysigt som helst och helt GRATIS: ) En toppenkväll med andra ord.
Här har han gjort en "hållare" för blommorna,gjort på sjuttontråd och virat lite hit och dit,sååååå vackert,och förstår en massa garn. ;)

Orkar ni med mer blommbilder? ......Jo da.;) En lite annorlunda julgrupp,inte som dom andra vanliga tråkiga. Här finns inget som är tråkigt. ;)


Kolla in denna undebara skapelse,hur duktig är inte han da. ;) Lite silvergerlang som botten,rosor,tistel,nejlikor,brudslöja och krysantemum,ljuvlig var ordet.:)Kolla in den här "dunungen " da. ;)Visst är den ljuvlig. :) Inlindad i garn även den.
En sån här fin dekoration med hyacinter vill jag också ha. Nu ska garnaffärerna få besök av mig,det kan ni skriva upp. ;) Fick tag på lite vita fjädrar idag på praktiken när jag och min mentor gick bärsärkargång på lagret....Den som söker han finner.......:). Ha en skön Torsdagkväll,själv väntar jag bara på att febern ska slå till,jag har varit och tagit svininfluensa sprutan. Nöff,nöff..... Kram på er alla goa. Ulrika