lördag 9 januari 2010

Inspirations bilder.

Här var första stoppet på våran "roadtripp" i Västerås,Country House.Helt underbart hus och ännu underbarare inne. ;) Vi var även till något som hette Åsby (tror jag) och shoppade loss.Ett mecka för alla inredningstokiga människor. ;) Vilken dag vi hade,var helt utmattad,men lycklig efter denna härliga dag.:) Avslutade med en tacos kväll hemma hos mig,fanns inte tid att längta efter familjen denna dag. :) Men nu är jag hemma igen hos min goa familj och ska så vara i allafall i tre veckor,skönt.Ska ju göra en avstickare till Stockholm,mer info om det kommer.
Här kommer det lite bilder på hur det såg ut inne i den underbara butiken (frågade förstås om jag fick fotografera).Om ni inte har varit här så kan jag verkligen rekomendera denna härliga butik om ni har vägarna förbi Västerås.Den gulliga ägarinnan till butiken pratade vi lite med också,och vi kom fram till att hon faktiskt hade varit inne på min blogg och tittat,kul.

Det fanns ju lite julgrejer kvar,ja,ja vet att julen är över men som en sann julälskare som jag är kunde ja ju inte låta bli att handla lite julsaker,det var ju halva priset.;) Bilder kommer i nästa inlägg,håll ut. ;)


.....Mums,kolla in bara.......;) Jag vet inte hur många varv jag gjorde inne i affären,för det fanns ju sååååå mycket saker att man såg något nytt hela tiden.;)Avslutar med en underbar bild.Vita tulpaner och den superfint rostiga urnan,så läckert.Ha nu en riktigt skön helg,trots -24 grader,brrrr.En stor kram till er alla goa. Ulrika