söndag 2 maj 2010

Mingelkväll på Affair!

Var den någon som ville veta vad jag köpte när jag var och handlade på Affair i Västerås? ;) Men,jag säger bara det vilka otroligt härliga tjejer som ägde den affären,har ni vägarna förbi Västerås ,MÅSTE ni åka till dom.Jag tror att ni skulle gilla vad dom har där,jag gjorde det iallafall.Det blev en klänning och en vit sjal,plus en ring som min stora tjej fick.Vi var där i två och en halv timme,en del käkade lite men jag och min skolkompis tog bara lite fika.Sen var det bara att prova Massor med kläder och bara gå och njuta bland allt vackert.Synd att man är student med lite för tunn plånbok,annars kan jag lova att det hade blivit mer shopping.

Kolla in den söta volangen längst ner på klänningen.;)

.......osså blev det en söt sjal.


En liten närbild på den underbara sjalen.Ser ni dom ljuvliga små rosorna,I LIKE: ;)En liten söt blomsterflicka som plockar lite blommor till sin mamma.Gosunge.;)
Visst är naturen helt underbar,ser ut som små "kuddar" som man kan ligga och vila på.;)Här skulle vi suttit och "majat" igår,men det var så kallt så vi åkte hem och fikade på den inglasade altanen istället.Hoppas att ni som kikar in får en härlig dag,här skiner solen,gött. ;) kramar Ulrika