tisdag 25 augusti 2009

Andra skoldagen!

Visar lite hur det ser ut där vi sitter och fikar på skolan,det är sådan trevlig miljö.Man ser så mycket fint arbete som floristeleverna har gjort.Vi är en jättehärlig uppsättning av människor,goa och roliga.Efter skolan idag var jag på en JÄTTELOPPIS,med betoning jättestor.Guuud va mycket fina och mindre fina grejer det fanns där,visar er bilder imorgon,tror jag. ;)
Ännu en inspiration som möter oss när vi kommer in till skolan på morgonen,såååå fina grejer,vill ha.

Här är en bild på en av våra goa lärare,helt underbar.Det blir många skratt under lektions tid vill jag lova när vi sitter som starholkar och inte fattar någonting. :)Som när vi ska lära oss namnen på blommorna på latin.Ingen lätt uppgift för en som har fyllt "tant". ;)


Avslutar med en bild (inte så bra bild) på min första BUKETT! :) i spiralteknik.Guuuuud va svårt det var innan tekniken satt ordentligt,men så helt plötsligt bara satt det,gissa den känslan då. :) Helt underbart stolt var jag,ville ta med den hem. :) MEN,det är bara att binda en bukett och sprätta upp och ge sig på andra blommor.Det känns ju lite kan jag säga när ,man får ta upp buketten som man nyss gjort och är jätte stolt över,men så är den hårda skolan. Hoppas att ni andra har haft en bra dag,min har varit helt otroligt spännande och givande. Kramar på er alla goa. Ulrika