tisdag 25 augusti 2009

Andra skoldagen!

Visar lite hur det ser ut där vi sitter och fikar på skolan,det är sådan trevlig miljö.Man ser så mycket fint arbete som floristeleverna har gjort.Vi är en jättehärlig uppsättning av människor,goa och roliga.Efter skolan idag var jag på en JÄTTELOPPIS,med betoning jättestor.Guuud va mycket fina och mindre fina grejer det fanns där,visar er bilder imorgon,tror jag. ;)
Ännu en inspiration som möter oss när vi kommer in till skolan på morgonen,såååå fina grejer,vill ha.

Här är en bild på en av våra goa lärare,helt underbar.Det blir många skratt under lektions tid vill jag lova när vi sitter som starholkar och inte fattar någonting. :)Som när vi ska lära oss namnen på blommorna på latin.Ingen lätt uppgift för en som har fyllt "tant". ;)


Avslutar med en bild (inte så bra bild) på min första BUKETT! :) i spiralteknik.Guuuuud va svårt det var innan tekniken satt ordentligt,men så helt plötsligt bara satt det,gissa den känslan då. :) Helt underbart stolt var jag,ville ta med den hem. :) MEN,det är bara att binda en bukett och sprätta upp och ge sig på andra blommor.Det känns ju lite kan jag säga när ,man får ta upp buketten som man nyss gjort och är jätte stolt över,men så är den hårda skolan. Hoppas att ni andra har haft en bra dag,min har varit helt otroligt spännande och givande. Kramar på er alla goa. Ulrika5 kommentarer:

 1. Vad duktig du var då för att vara "nybörjare"! Hade jag försökt mig på ngt liknande så kan man väl kort o gott säga att det inte liknat någonting :)

  Vill oxå tipsa dig om en nystartad tävling hos mig:

  http://uj76.blogspot.com/2009/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_25.html

  ..en med chans att vinna presentkort + fraktfritt från en underbar inredningsbutik. Kika gärna in o ha en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera
 2. Tjusigt Ulrika! Förstå vad duktig du kommer att bli! Så du har redan hunnit med en loppis =0) Vilket område bor du på? Är det nära utbildningen? Har du bil så du kan ta dig runt i stan? Får klura ut lite olika utflykter åt dig så du inte hinner sakna barnen så mycket.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt med inspiration...Själv älskar jag ju blommor! Lycka till vännen! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hej Ulrika!
  Vilken vacker bukett du gjort!!
  Låter ju som du hamnat i en jättehärlig klass, där kommer du säkert att stortrivas!

  Den där loppisen hade jag gärna velat gå med dig på;)

  kram till dig vännen,

  Jenny

  SvaraRadera
 5. Jättevaacker!! Så himla kul...den skolan skulle jag med kunna tänka mig att gå i...ääälsjar ju blommor!!!

  kramis♥

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!