torsdag 19 juli 2012

I`m back!!!!!!

....Halloj!!!! Eller skepp ohoj.....;)Vi har ju varit nere på kusten och åkt både liten och stor båt.:)Nu är semestern snart slut......usch.....men innan den är helt slut ,får jag hit våra goa vänner på besök i fyra dagar,ska bli såååå mysigt.Hoppas bara att solen kan titta fram liiiiite emellan regnskurarna.För er som har missat det......så har jag ordnat en "smyckeblogg",där jag säljer mina smycken,ni trycker bara på loggan "Mina smycken".Varsågoda att kika runt.

Vi har haft en härlig semester på kusten med både det ena och det andra,som kvällsmat nere på stranden........."Räkafton" på klipporna,Underbart!!!

....och tipspromenad med hela "Skattkärrsgänget".Två glada tjejer som snart ska åka Sandefjord båten,7 vuxna och 6 barn var vi som stack iväg .En underbar resa.Vi tog buffen på båten och den kan jag lova er var MYCKET uppskattad av både barn och vuxna,kan rekomenderas om ni är i Strömstad.

Avslutar med en bild på det sötaste som finns......våra kattungar.....nu fyra veckor gamla.Nu har jag bara fyra dagra kvar av min semester......ÅNGEST!!!!! Kram Ulrika