lördag 17 december 2016

När julen står för dörren!

Vad vill du ha i julklapp?(frågar barnen) Jag tycker att det är jättesvårt att önska sig något som barnen ska köpa till mig,jag vill ju inte att dom ska lägga ut för mycket pengar till julklappar.Min bror och jag har sagt att vi ska lugna ner oss lite med julklappar i år.Deras "barn" är 23 och 26 år,så det är ju inga barn längre direkt utan vuxna människor.Man märker ju att när dom blir äldre så blir ju julklapparna eller "önskelistan" ganska dyra inköp för föräldrarna.Men det är klart att man blir aldrig för stor för liiiiite julklappar iallafall.
Jag har sagt att jag kan tänka mig några fina träningskläder  i julklapp.Det blir ju liksom lite roligare att träna om man har träningskläder som man trivs i.Det blir nog någon sådan julklapp till gubben i år,så mycket som han tränar så behöver han ju lite att variera sig med,och man vill ju ha en snygg träningspartner,eller hur?
Jag vi får väll se hur snäll jag varit i år? Jag hoppas att det blir en mysig och vit jul i år,vi får hålla tummarna för det nu.
Ha en fin helg!
KRAM!
Ulrika