torsdag 27 september 2012

Blomsterkväll i kyrkan!

Nu är det gjort........och jag klarade mig......;)))) Igår var ju dagen med stort D..... då jag skulle visa upp lite blommor.Jag var i våran Missionskyrka här i lilla "byn".;) Det var väll ett tjugotal människor som kom,jätteroligt.Jag hade gjort en hel del arrangemang som jag sen lottade ut när visningen var färdig.Jag ser nu när jag gått igenom bilderna att jag missade att ta kort på en "flaskdekoration",den var jättepoppis.Har redan fått lite beställningar på den,kul.:) Nu följer lite bilder på de olika arrangemangen som jag lottade ut.......Håll tillgodo....;))).......
Här har jag gjort en liten "Bergeniastrut".;)Jag tog lite kärleksört och lavendel från trädgården.Virade sen ett bergeniablad runt alltihop så att det blev som en liten "godisstrut"......med blommor.
........ännu en "strut",med kärleksört och blommor från en bollkrysantemum.
.........En bukett gjord av bergeniablad med en hortensia i mitten.
Provade även på att göra en lönnlövskrans.Det var faktiskt första gången jag gjorde en,men det var jättekul,lite pilligt kanske med jättekul.Den var också med i lotteriet.
Den här "stöveln" fick också bli en av vinsterna på lotteriet igår.Jag letade fram en gammal barnstövel som jag sen klädde med mossa.I stöveln satte jag en oasis,där  stoppade jag i blommor som jag hade i trädgården.Jag ville visa på att man med enkla medel faktiskt kan göra något som ändå är lite annorlunda.
Den här "blombuketten",var väldigt populär igår.Jag hade ett tema under kvällen...... "höstlöv",lönnlöv.Den här buketten är just gjord av lönnlöv.Man trodde inte att just den skulle bli så populär.......men just så blev det.;) Jag googlade om "rosor med lönnlöv" och fick då lite tips där.Sen avslutade jag med att spraya buketten med hårspray,för att den skulle hålla sig lite bättre,ett bra tips.
Avslutar med en bild på en mycket nöjd,men trött bloggerska/florist.Det här vill jag göra om snart IGEN......jättekul!!! GLÖM NU INTE BORT ....att jag finns på butik, Lavendel  nu på Lördag,"Skoghallskalaset".Ha en skön Torsdag go vänner.kraaaaaaaaaam Ulrika