torsdag 28 januari 2010

Min Stockholms vistelse i ord och bild!

Hallojs!
I´m back!! ;) Tänkte bara visa er alla vad jag har sysslat med när jag var i Stockholm.Vi har jobbat tillsammans med Johan. Pettersson ( en superduktig florist) och två tjejer till i fyra intensiva men otroligt roliga dagar.Det hela skulle avslutas med ett "blomstergalleri" på Lördag kväll på Infra city hotell för speciellt inbjudna Interflora människor.Här har vi lagt iordning 340 buketter som varje person som kom till galleriet skulle få och sen göra ett arrangemang i krukor som vi hade ställt i en spiraltrappa på hotellet.Det blev sååå vackert.
....så här blev resultatet,maffigt värre.

Några av oss fick vara med och göra denna stora "tavla",som är gjord av kornellkvistar och som vi sen har stuckit in en massa blommor i.


En jättevacker "tavla" som är gjord av amarylis,rosor och nejlikor,såååå vackert.....här en jättemysig berså som vi har satt in lite mysiga trädgårdmöbler som folk fick gå in och titta och även sitta ner en stund och njuta av alla vackra blommor.
Här har vi byggt upp stora träd med bara blommor.

En liten närbild av de fina träden,bestående av gula liljor,palmblad och eucalyptus.


.....och här ...för er som orkar se mer bilder ;) har vi byggt upp en rund cirkel bestående av hemtrevnad.I hemtrevnaden satte vi i lite olika sorters orkideer,blev sååå vacker,svårt att se på bilden (som är tagen uppifrån)Det här var dom underbara människorna som vi jobbade tillsammans med i fyra dagar.Tre härliga egen företagare från Stockholm som tillhörde Interflora.Hoppas att ni som tittar in här har haft en bra dag. Kram på er alla goa. :) Ulrika