tisdag 27 oktober 2009

Brudbukett/loppisfynd!

Fick en gullig Award av gulliga ägarinnan till den fina bloggen "Hemma på Kråkered".Tack underbara du,jag blev såååååå glad,du är en underbar bloggvän.Idag har vi gjort brudbukett på skolan,det var superroligt,visar er en bil på den längst ner i mitt inlägg(för den som vill se;) ) Mys på och tänd måååååånga ljus ,det gör jag. :)
Efter skolan var jag in på en loppis i närheten.Sånt orkar man med hur slut man än är,konstigt det. ;)Hittade då detta fina lilla decilitermått, för endast 10:-.

Oj,blev visst lite fel vänd bild....jaja men ni ser väll vad det är iallafall. ;) Ville ge er alla goa som kikar in här ett hjärta.Ta för er......;) Hittade dessa två hjärtan för 20:-,helt ok.Tänk er dom vita......till jul.....härligt.;) Bara älskar vit sprayfärg ja. ;)


Ville bara visa er(om ni inte tappat orken) min FÖRSTA brudbukett.......Tadam......här är den.....;) Vilken koncentration den krävde :) Jag är helt slut...........men ändå ganska nöjd för att vara första buketten man gör.Nu blir det soffläge och en titt in till er alla goa bloggvänner.Jag hinner tyvärr inte vara inne lika mycket nu när jag är i skolan,förståligt kanske;) Ha en skön kväll. Kramar Ulrika