torsdag 11 december 2014

Jul i Göteborg tur/retur!!

Förra Söndagen åkte vi på en dagsutflykt till Göteborg..typ 50 mil tur och retur.Lätt som en plätt.;)Vi var lite sent ute med att boka hotell..det var nämligen fullt i HELA Göteborg den helgen.Vi började med att gå och äta på Hard rock cafe....så gott och så mysigt.Kan verkligen rekomenderas.
Här ser ni vad maken och sonen beställde...så klart blev det hamburgare...så klart.:) Coolt upplagt och jättegott.(fick smaka lite,själv åt jag kycklingsallad)....duktigt va.;)
Här är vi mätta och nöjda...och lite fattigare....var ganska dyrt att äta här inne.Men det kan det vara värt ibland.Nu bär det av till Liseberg.
Vi blev chockade när vi kom fram runt halv fyra.Huuuuuur låååååååång kö som helst.Trodde ALDRIG att vi skulle komma in.Vi stod i kö i en halv timma innan vi kom in.
..och väl inne.....nu gnäller jag lite...ja vet.Men halllåååå....vad mycket folk.På vissa ställen var det helt STOPP. Man gick framåt med myrsteg.Nääää,det var verkligen inte kul.Och kallt var det också...fyyyy.

Men ok....det fanns ju mycket fint att titta på.Träden var ju helt fantastiska.Efter några timmar,drog vi oss mot utgången...trötta och kalla.Men ändå lite nöjda...vi hade ju vunnit på en hel del jul.Så liiiite tur hade vi iallafall.Må så gott!! Ulrika