torsdag 11 december 2014

Jul i Göteborg tur/retur!!

Förra Söndagen åkte vi på en dagsutflykt till Göteborg..typ 50 mil tur och retur.Lätt som en plätt.;)Vi var lite sent ute med att boka hotell..det var nämligen fullt i HELA Göteborg den helgen.Vi började med att gå och äta på Hard rock cafe....så gott och så mysigt.Kan verkligen rekomenderas.
Här ser ni vad maken och sonen beställde...så klart blev det hamburgare...så klart.:) Coolt upplagt och jättegott.(fick smaka lite,själv åt jag kycklingsallad)....duktigt va.;)
Här är vi mätta och nöjda...och lite fattigare....var ganska dyrt att äta här inne.Men det kan det vara värt ibland.Nu bär det av till Liseberg.
Vi blev chockade när vi kom fram runt halv fyra.Huuuuuur låååååååång kö som helst.Trodde ALDRIG att vi skulle komma in.Vi stod i kö i en halv timma innan vi kom in.
..och väl inne.....nu gnäller jag lite...ja vet.Men halllåååå....vad mycket folk.På vissa ställen var det helt STOPP. Man gick framåt med myrsteg.Nääää,det var verkligen inte kul.Och kallt var det också...fyyyy.

Men ok....det fanns ju mycket fint att titta på.Träden var ju helt fantastiska.Efter några timmar,drog vi oss mot utgången...trötta och kalla.Men ändå lite nöjda...vi hade ju vunnit på en hel del jul.Så liiiite tur hade vi iallafall.Må så gott!! Ulrika

3 kommentarer:

 1. Hej Ulrika!så mysigt med en tripp till Göteborg!jag trivs verkligen där,vi har ju lite närmre ca 15 mil enkel resa..men har beprövat jul på Liseberg!!det var hemskt..vi kom inte in på ett fik o folk trängdes så vi fick stanna på en bensin mack på hemvägen o köpa kaffe..det var för många år sedan när min pojk var lite mindre,sen har jag inte åkt dit.synd! för visst är all belysning magnifik..Trevlig helg ♥kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Låter som ni hade en riktigt härlig tur till Göteborg och vad fint det var inne på Liseberg. Har aldrig varit på Liseberg den här tiden på året.
  Önskar dig en riktigt suverän lördag! Själv sitter jag och jobbar så här en lördagskväll för jag startade julrean i min webshop nu i veckan och det blev tydligen väldigt populärt så jag har fullt upp med att svara på mail och fixa med det.

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, så kan det gå...men det ser väldigt
  mysigt ut!!!! ;)
  Kramis Sofia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!