fredag 21 augusti 2009

Solrosinvation!

En del klarar ju att göra två saker samtidigt. ;)Var hem till en kompis igår så att lille I skulle bli fin i håret. Han blev så fin så,gullunge.Imorgon bär det iväg till Västerås,måste ju kolla vart jag ska bo och vart skolan ligger m.m,m.m.Jag börjar visst bli lite nervös tror jag.Har fart runt som en "skottspole"här hemma idag,men och andra sidan har jag ju fått väldigt mycket gjort också. ;) Hoppas att jag hinner med att blogga,för det är ju såååå roligt och ger sååå mycket tillbaka. Kram på er alla goa som kommenterar inne hos mig. Det värmer ska ni veta.
Det här vackra solros häcken fick jag se igår när jag åkte ifrån käre vännen (hon som kunde göra två saker samtidigt) ;) och var på väg hem.Var tvungen att ta fram kameran,för den ligger jämt i min handväska,kan ju missa något annars,man är väll lite "blogg störd". ;)

Där stod dom bara som på rad....


Var tvungen att kasta mig ut från bilfönstret och försöka få till en närbild också. ;)Avslutar med ett kort från Bregott fabriken.;) Fasst dom var ju inte svarta och vita förstås,men man kan ju inte få allt.Ser ut som jag har bett dom att ställa sig bredvid varandra. ;) Ha nu en skön helg alla goa. Kram på er. Ulrika