lördag 27 februari 2010

Ännu mera brudbuketter. ;)

Med risk för att bli lite tjatig så visar jag ännu mer blommor i detta inlägg. ;) Det är ju så roligt det jag håller på med,bara älskar det.I nästa inlägg ska jag visa vad jag har fått på posten i veckan.....håll ut. ;)
Jag "snodde" ihop detta virrevarr av silvertråd och lade det på en bukett jag hade gjort.Vi har fått lära oss göra lite tillbehör till buketter den här veckan,jättekul.

Fick prova på en annan variant av brudbukett,var faktiskt riktigt roligt.Vi ska ju till Ulriksdalsträdgårdar i Juni och göra en brudbukettsutställning med skolan,ska bli såååå himla roligt.Drottningen kommer och inviger stället också.:)


...En liten närbild av brudbuketten(Mette-Marit hade en liknande brudbukett).Vi fick även lära oss att göra smycken,här har jag virkat ihop ett armband av gulkdtråd.Jag tror att jag har hittat en ny grej att göra,guuuud vad det var roligt. :) Ha nu en riktigt härlig helg med era nära och kära,det ska jag ha.På Måndag drar jag igen,sista veckan i skolan för den här gången.Sen hemma i fyra veckor. Kramelikram Ulrika
9 kommentarer:

 1. Hej
  Men oj vilken underbart fin bukette,så himla annorlunda och fin.
  kram o ha en go dag.
  ninni

  SvaraRadera
 2. Jo jag har ju sagt det förut...men du är en mästare!
  Gud så fin bukett och armbandet är så vackert!

  Ha en mysig helg min vän!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Absolut ingen risk att du är tjatig, det här ä ju rena vitamininjektionen det här! ;) Så vackert!! O jag säger det igen: va duktig du är! Så spännande med utställningen! Ha det så gott. Kram Lenita

  SvaraRadera
 4. Härligt att få titta på dina buketter i vackra färger! Du är så duktig. Och vad roligt med utställning i sommar med drottningen och allt.
  =0)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 5. Hej! vad mycket fint ni får lära er att göra!
  ulriksdals slottsträdgård blir nog en höjdare!
  Vad skönt att du snart får vara hemmavid 4 veckor! Kämpa på ..:)

  SvaraRadera
 6. Åh, Vad roligt det är att du delar med dig av allt fint du gör....Spännande med Ulriksdahl till sommaren! Ha en bra start på veckan! Kramis Therese

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Guud vad fint! Du är verkligen duktig:)

  Vad kul med Ulriksdahl till sommaren!

  Ha en trevlig vecka,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Himmel och pannkaka vad vackra arrangemang du kan göra! Tycker att din bukett var många gånger finare än Mette Marits :)


  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. ojojoj vad mycket fint du gör, härlig skaparglädje hos dig.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!