torsdag 4 juni 2009

Den lilla floristen!

Nu var det dags igen,blommor till "mojmoj".Just nu finns det ju en hel del blommor att välja på att plocka.Lupinerna har slagit ut,likaså hundkexen och som här på bilden smörblommorna.Undrar vad som finns kvar och plocka till midsommar,får väll bli plastblommor i värsta fall. ;)De

Så här fint blev resultatet.Denna gången har hon valt smörblomma,inte maskrosor som sist.Hoppas bara att mormor har en hög vas. ;) Jag tror jag har en blivande florist här,precis som mamma.Ha en skön dag,nu ska jag snart till jobbet. Dom lovade regn idag men när jag tittar ut nu är det strålande solsken,dessa vädergubbar. ;) Kram på er!


6 kommentarer:

 1. Dom är alltid så gulliga dom buketterna. Antigen långa som tallar eller korta så man får ha pincett för att hitta stjälkarna:-)
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 2. Härligt med blomälskande barn. Hon kommer nog gilla midsommar! Hundkex är en underskattad blomma tycker jag, jag tog en bloggbild på en i dag och den var riktigt vacker. Ha det så bra! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Detär något visst när barn plockar blommor.Ja hur gulligt som helst.Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. vad gulligt det är när barn plockar blommor.Hur gulligt som helst.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Vilken söt liten blomsterflicka!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!