måndag 8 juni 2009

En liten elefant!

Sonen i huset var och lekte med en jämnårig kille i klassen i helgen.Hans pappa hade ordnat värsta lekparken på deras baksida av huset.Det fanns linbanor,studsmattor,gungbrädor,rutschkanor,ja you name it.När jag kom och skulle hämta hem sonen frågade pappan i huset om jag inte ville ha den här "gungelefanten" till lilltjejen,jo det är klart.Den stod bara och skräpade,som han sa. Nu du gubben min har du lite pyssel att fixa iordning denna söta elefant.
Den blir nog fin när vi har målat om den och fixat till lite skavanker.Tack ännu en gång kära förälder i I:s klass. Hoppas alla ni som tittar in här får en bra vecka! Kramar. Ulrika

6 kommentarer:

 1. Vad gulligt att få en gung elefant.Ska bli spännande att se hur den blir.Ha en skön måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Va bra att få nya lekredskap, när andra har hela trädgården full! Ska bli kul att se hur den blir, när ni piffar till den lite, fast den duger bra som den är också tycker jag! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hihi en leklplats bakom huset måste ju vara alla killars hemliga dröm:)

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 4. Vad bra med en sån stor o rejäl elefant, blir säkert jättefin! Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Den var väl jättehäftig.
  Kul med lite nya grejor till barnen.
  Ha en underbar vecka
  Kram
  Kicki

  SvaraRadera
 6. Det var sånt som jag drömde om att göra när barnen var små. Bygga en häftig lekplats i trädgården. Somliga förverkligar sina drömmar:-)
  Kram/Åsa

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!