söndag 21 juni 2009

Härlig Midsommarhelg på kusten!

Lillstumpan fick hålla i en fin sjöstjärna,hon var så stolt.
Barnen hann även med att meta lite krabbor.Kan inte vara något kul att vara krabba på kusten,ena dagen ser man insidan på en röd hink andra dagen en blå hink osv,osv. ;) Och sen brukar det avslutas med ett " krabbrace " på klipporna.

Den här härliga jordgubbstårta gick hem hos barnen kan jag lova.Jag använde marängbottnar,grädde med dajmchoklad(hackad) och sen avslutade vi med att spritsa lite chokladsås över alltihop,MUMS!


Åhhhh,imorn är det Måndag reeedan.Vissa av er har säkert semester och behöver inte ha någon Söndagsångest.men det har jag. Jag går inte förrän v.30,just nu känns det vääääldigt låååååångt borta. Hoppas att ni har haft en härlig midsommar,våran var perfekt,jättetrevligt. Kram på er alla goa! Ulrika



8 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar! Ha ha, SKA låter bra! Skam den som ger sig!
    Härliga bilder!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  2. Så goa bilder.
    Mina tallrikar har jag köpt hos Dollar Store. Men de kanske har likadana.:-) Kramis

    SvaraRadera
  3. Hej Ulrika!
    Låter som ni haft en jättemysig midsommar på Rossö! Vi var ju "nästgårds" och hade det toppen! Idag när jag och sambon åkte hem körde vi in till Rossö o kikade, åh vad mysigt det var och vilka underbara hus..suck!

    Ha en jättebra kommande vecka,
    kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej! vi har också fiskat krabbor och jag tänkte precis som du! Upp och ner i hink och i havet upp i nästa hink....Kan inte vara kul! Din sommartårta är väldigt min, men jag har inte marängbotten utan sockerkaksbotten, men visst blir det gott att hacka dajm och blanda i grädden?! Ha det så bra kram Maria

    SvaraRadera
  5. Verkar som ni haft en härlig midsommar vad skoj.Mysiga du visar bilder du visar.Måndagar är tråkiga.Ha en skön kväll kramiz ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  6. Vilka mysiga bilder Du visar.
    Härligt med dagar vid havet.
    Jag längtar.....!!
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  7. Hej svejs! tack för titten...vad härligt du verkar ha haft det! Tårtan ser väldigt Mumsig ut! Ha en bra vecka! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Den som spar han har...semester kvar!
    Håll ut!
    Kram/Åsa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!