torsdag 16 juli 2009

S

PUSS PÅ ER ALLA GOA,Imorgon går jag sista dagen sen.....SEMESTER!!!!








Ja eftersom vi plockade jordbubbar igår så blev det lite jordgubbssaft gjord igår.Jag fick inspiration av " Mamma Millan",hon har en sån härlig blogg.




Köpte dom här underbart fina lite gammaldags flaskorna på IKEA.Fick iallafall ihop fem flaskor med jordgubbssaft.Det var faktiskt första gången som jag gjorde saft,jag fick blodad tand,gud vad kul det var.Funderar på att göra rabarbersaft nu. ;) Hoppas att ni har haft en bra dag alla goa. kram på er! Ulrika





5 kommentarer:

  1. Vad mysigt en dag kvar...GRATTIS till semester.Vad duktig du har varit .Hemmagjord saft är ju bara så gott .Mums.Ha en bra dag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Ingenting går upp mot hemgjord saft! Min favorit är gjord av vildhallon!!
    Kram från LisaMatilda

    SvaraRadera
  3. Så gottigt det ser ut....Hääärlig semester!!!!

    ~♥ Kramis Millis ♥~

    SvaraRadera
  4. Vad duktig o energisk du har varit...Skönt för dig med semester nu! Önskar dig en riktigt skön helg! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  5. De där flaskorna stod jag och höll i sist jag var på IKEA men lämnade dem kvar. Fanns ju matchande burkar också. Får kanske ta mig en ny sväng... Ser ju både gott och fint ut med saften!
    Ha en skön semester!
    Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!