måndag 13 juli 2009

Skogens guld!


Vet ni vad....vi har hittat kantareller..IGEN....Nu fanns det inte så många men gubben och jag fick en varsin kantarellsmörgås,mums.Det var JAG som hittade de första svamparna,gissa om jag kände mig nöjd.Såg också att blåbären håller på att mogna.Ska nog ta mig en tur i skogen med barnen och plocka lite nu när jag här semester,bara ÄLSKAR att gå i skogen. Hoppas att ni har haft en bra dag alla goa. Kramelikram Ulrika

6 kommentarer:

 1. Men åh va mumsigt med kantareller..
  Brukar plocka trattkantareller..det finns det gott om här..
  men de har nog inte tittat fram ännu
  Ha det så bra..
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!
  Vad gott med kantarellmackor! En annan bloggkompis i Gävle hade oxå varit ute på kantarelljakt men de var fortfarande små där..

  Kom hem från Strömstad i söndags, vi hann inte åka till hamnfesten i Rossö men jag tror syrran o hennes sambo skulle åka dit. De bor i Båleröd på väg in mot Strömstad strax innan Daftö Camping. Du har säkert åkt förbi där:)

  Ha en skön kväll,
  kramis Jenny

  SvaraRadera
 3. WOW vad gott.Älskar kantareller.Jag ska ut och kika någon dag om jag hittar.....Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad roligt att hitta kantareller och gott också! jag gillar också att plocka svamp det är både rogivande och lite spännande! Må så gott! Kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Så härligt...man får visst ge sig ut i skog o kika !!! Ska i allafall plocka blåbär!!!

  Kramisar Millan ♥

  SvaraRadera
 6. Så gott med kantareller!
  Här är skogarna fulla med blåbär nu, mera än på många år.

  Gillar din katt!!

  Kram från LisaMatilda

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!