söndag 23 augusti 2009

Mitt "nya" hem Västerås!

När vi kom till Västerås igår var klockan vid tre tiden så alla affärer var stängda,men då tog vi en tur i gamla Västerås,såååå fina byggnader och kullersten.Men jag kan lova er att jag stod och tryckte näsan mot många fina butiker som jag ska besöka i "öppet" tillstånd. ;) Fler bilder kommer,men nu ska jag bara slappa ett tag framför tvn.Ses imorgon,för då börjar jag skolan hos Floristutbildarna.Har lite pirr i magen måste jag nog erkänna.:)
På andra sidan såg det ut så här,underbara byggnader.

Kunde inte låta bli och ta fram kameran och fota när jag såg detta fönster.Tur att man har med sig kameran vart man än går. ;)


Detta otroligt söta fönster gick jag förbi och kunde förstås inte låta bli att fota,ser ni att jag är med i bild också. ;) Hoppas nu att jag kan sova inatt,helt ensam i en ny stad och ny lägenhet. Min "rumskompis" kommer först imorgon,ska bli skönt med lite sällskap.Kram på er alla goa. Ulrika



9 kommentarer:

  1. Hej, jag som inte har varit på din blogg tidigare, har du precis flyttat till Västerås? Det är en jättefin stad tycker jag.

    Marit

    SvaraRadera
  2. Lycka till med skolstarten i morgon.Vilka fina bilder du visar.Kul att du hittat butiker som du kan besöka när det är öppet.Ha en skön kväll och en mysig måndag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  3. Hej,vad kul att du vill vara med i min tävling.Oh så tufft av dig att böra skolan i Västerås,när familjen är kvar hemma.Verkligen LYCKA TILL!
    Vilken fin blogg du har,jag återkommer gärna.Ha en bra natt och en fin skolstart.Kramisar Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Lycka till med skolstarten imorgon, det kommer gå jättebra! Vilka fina bilder från gamla Västerås:)

    Godnatt o Kraam
    Jenny

    SvaraRadera
  5. verkar ju jätte mysigt!! Ha det så kul nu då!!

    Hoppas helgen vart bra!
    kramelikram Millan ♥

    SvaraRadera
  6. Önskar dig lycka till med skolstarten.
    Västerås är verkligen en fin stad.
    Hittade din fina blogg genom en annan.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Lycka till med skolstarten!!!!!
    Kramar Agnetha

    SvaraRadera
  8. Visst är det fint i västerås....Hoppas att du får det bra vännen! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  9. Hejsan på Dig.
    Nu har jag inte kommenterat på länge pga data krångel, men vad roligt med ny utbildning. Önskar Dig verkligen lycka till och är nästan lite avundsjuk för jag skulle nog själv tycka det vore jättekul.
    Härliga bilder har Du tagit också.
    Skall bli kul att höra mer om utbildningen och kanske se lite "resultat"!!
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!