måndag 21 september 2009

Praktik!

Go bild va? ;) Bara älskar Anne Geddes underbara barnbilder. Idag har jag gjort första dagen på min praktik.Hur roligt som helst.Har gjort dekorationer som ska säljas nu på fredag när vi ska ha rosfestival i butiken.Har även fått binda en bukett till en kund.Gissa om jag kände mig stolt. :) Jag är helt slut,men var ju tvungen att titta in lite till er andra också.Ni är så goa med era kommentarer.Gillar er skarpt.
När mamma och pappa var och hälsade på mig i Västerås förra veckan var vi inne på en loppis. Där hittade jag den här fina kniven. Fick den för 25:-.

Blev lite suddig bild ,ser jag nu. Är det en matkniv eller smörkniv? Verkar lite för stor för smörkniv.Var besticken så runda i toppen förr? Står Eskilstuna på bladet,mer ser jag inte.Ser enligt mitt tycke ganska gammal ut. Hoppas att ni har haft en bra dag alla goa. Min har varit toppen. Kramar på er! Ulrika


11 kommentarer:

  1. Underbar bäbis/blombild =0) Vilken fin kniv du fått tag i, vackert mönster. Kul att du trivs på praktiken, skönt att få vara hemma hos familjen också! Hur lång praktik har du?
    Må så gott!
    kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika!
    Gillar dig oxå, du är en sån gullig bloggvän:)

    Vad kul med praktik och att du fått göra en bukett till en kund!

    Vilken fin gammal kniv, skulle tro att det är en matkniv men jag är inte säker?

    Ha en jättebra kväll!

    Kramisar Jenny

    SvaraRadera
  3. Jag tror att det är en matkniv. Förr i tiden åt man med kniven också, inte särskilt snyggt. Det är därför den är så bred tror jag....
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Men du vad kul att du börjat din praktik! Härligt, du är ju så duktig oxå!
    Det var en fin kniv, tror oxå att det är en matkniv!
    Hittade så vackra gamla bestick på loppisen i helgen, dyra dock så jag lämnade dom kvar...vilket jag ångrar bittert nu, hmm...Jaja, dom kanske finns kvar till helgen *ler*

    Goa kramen till dig! Anki

    SvaraRadera
  5. Halloj...sååå söt bild sååå!!
    Gullig sked med!!

    Kram Millan ♥

    SvaraRadera
  6. Hallojs !Vad söt bild.vad skoj att ha praktik.Du är ju så himla duktig oxå.Ha en mysig dag kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  7. Hej svejs! vad roligt det lät med din praktik! Jättesöt bild! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Åhhh, vilken söt bild på barnet och blommorna och kniven du fått tag i ser riktigt gammal ut. Gillar skaftet på den, så vackert.Ja, förr åt man ju med kniven också så då skulle de nog inte vara för spetsiga,bordsskick, hmm:-)

    Va roligt att du är på praktik nu!Låter jättehärligt och du är ju så duktig!Men förstår att det ändå måste vara pirrigt med första beställningen...Rosfestival i butiken, det låter ju ljuvligt...åhh, om jag kunde varit en fluga på väggen där då...
    Tack för alla dina små gulliga kommentarer på min sida.Du är en härlig bloggvän :-)
    Stor kram till dig! /Karin

    SvaraRadera
  9. Vilken vacker kniv du har fyndat och de där bebisbilderna är ju alldeles bedårande, blir alltid lika glad när jag ser dem.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  10. Hej Vännen!

    Vad kul att du vill vara med i min tävling:)

    Ha en jättebra helg!

    Kraamis Jenny

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!