lördag 17 oktober 2009

Bloggvinst IGEN!

Igår var det sista dagen på min praktik,snyft.Men titta vad jag fick med mig hem,en underbar kruka och blommor.Jag fick välja ut kruka och blommor själv,sen fick jag arrangera den hur jag ville.Är dom goa eller är dom goa. ;)Synd bara att båda mina mentorer var sjuka igår.Men jag hör nog av mig ifrån Västerås,mig blir ni inte av med så lätt. ;) Skärp dig nu S och få till en blogg så jag kan besöka dig där inne.;)
Visst är krukan helt underbar,I LIKE. Gillar rosa ja.;)

Krukan passar bra där i köksfönstret,tillsammans med mina Carpe Diem gardiner,tänk snart får man byta ut dom mot julgardiner,längtar......:)


Titta vad jag hittade i min brevlåda igår........ett jättesött kort som jag vunnit som tröstpris inne hos Alidas sommaräng.Det var väldigt vilken tur jag har haft nu på kort tid,jätteglad är jag. :) Två "tröstpris" bara på någon vecka,hoppas turen fortsätter.:) Hoppas att det blir fint väder som dom lovat i helgen,för då ska jag nog försöka greja lite i trädgården,eller plocka svamp kanske. ;) Det ser ganska lovande ut nu när jag tittar ut.Ha en skön helg alla som kikar in här hos mig. Kramar på er! Ulrika



14 kommentarer:

  1. Grattis till din vinst och vilken fin kruka du fick!
    Ha en bra dag
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Gratti till din vinst.Vad fin kruka och blommor du har fixat.Ja det var läckert.Ha en mysig lördag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra gladiolus, otroligt fin färg! Köpte för flera år sedan lökar och testade att odla. Gick bra de första åren, sedan kom mest bara blad!
    Trevlig helg!
    LisaMatilda

    SvaraRadera
  4. Vad jättefint det blev med krukan och blomman mot gardinerna! Må så gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej Turgumman!
    Grattis till ännu en vinst!

    Superfina blommor du fick efter avslutad praktik!

    Ha en fortsatt trevlig helg Vännen!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilket ståtligt arrangemang! Eucalyptuskransen var också jättefin.. Vilken tur du har då ;)! Grattis till ännu en vinst!

    SvaraRadera
  7. Jättesöt blomma, alltid rolit med presenter. Passar bra i ditt fönster med de fina gardinerna. Grattis till tröstpriset också!
    Ha en underbar helg!
    Anna-Karin
    livetharochnu-akh

    SvaraRadera
  8. Så fint.
    HA en bra söndagskväll!
    Hanna

    SvaraRadera
  9. Jättefin vinst och snyggt till gardinerna. Men visst längtar man lite till att få ta fram julsakerna också =) Har precis hittat hit, ljuvlig blogg ... Ha en fin vecka!

    SvaraRadera
  10. Åh grattis till vinsten, vilket gulligt kort...du har allt tur du *ler*
    Vilket fint arrangemang du gjort, krukan är bara så fin!
    Visst är det lite tidigt att tänka på jul, men vad fort det går...snart är oktober oxå slut och då är vi nästan där!
    Kan tänka att det är lite vemodigt att praktiken är över nu, det blir väl lite skillnad mot att läsa?!

    Ha nu en härlig vecka gumman!
    Kramis!

    SvaraRadera
  11. Vilken vacker blomma i en vacker kruka.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  12. Jättehärligt arrangemang.....Vad kul att ha så fina blommor! Önskar dig en bra vecka! Kramis Therese

    SvaraRadera
  13. Hej vännen!Förstår att det är lite sorgligt att praktiken är slut.Jag gissar att du lärt dig massor och fått släppa loss din egen skaparkraft till andras glädje.Vilken härlig idé av dina arbetskompisar att få välja ut och komponera ihop en blomsteruppsättning åt dig själv.Hela arrangemanget du gjort är ju alldeles ljuvligt (rosa gladiolus!!Åhhh!!)och utstrålar dig i ett nötskal!Så vackert det passar i ditt fönster till de fina carpe diem-gardinerna.Ha en fin vecka nu och lycka till på skolbänken nu :-)))Tänker på dig! Många kramar /Karin

    SvaraRadera
  14. Grattis till din vinst!
    Så fina blommor o kruka, vad roligt att få!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!