tisdag 27 oktober 2009

Brudbukett/loppisfynd!

Fick en gullig Award av gulliga ägarinnan till den fina bloggen "Hemma på Kråkered".Tack underbara du,jag blev såååååå glad,du är en underbar bloggvän.Idag har vi gjort brudbukett på skolan,det var superroligt,visar er en bil på den längst ner i mitt inlägg(för den som vill se;) ) Mys på och tänd måååååånga ljus ,det gör jag. :)
Efter skolan var jag in på en loppis i närheten.Sånt orkar man med hur slut man än är,konstigt det. ;)Hittade då detta fina lilla decilitermått, för endast 10:-.

Oj,blev visst lite fel vänd bild....jaja men ni ser väll vad det är iallafall. ;) Ville ge er alla goa som kikar in här ett hjärta.Ta för er......;) Hittade dessa två hjärtan för 20:-,helt ok.Tänk er dom vita......till jul.....härligt.;) Bara älskar vit sprayfärg ja. ;)


Ville bara visa er(om ni inte tappat orken) min FÖRSTA brudbukett.......Tadam......här är den.....;) Vilken koncentration den krävde :) Jag är helt slut...........men ändå ganska nöjd för att vara första buketten man gör.Nu blir det soffläge och en titt in till er alla goa bloggvänner.Jag hinner tyvärr inte vara inne lika mycket nu när jag är i skolan,förståligt kanske;) Ha en skön kväll. Kramar Ulrika



12 kommentarer:

  1. Vilka gulliga fynd.Gulligt dl mått och kanonfina hjärtan.Åhhhh vad läckert vita.vad snyggt.WOW vilken fin brudbukett helt underbar.Ja finner inga ord .Ja du är så himla duktig......ha en skön kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Du är så fantastiskt duktig Ulrika! Synd att jag redan är gift annars hade jag gjort en beställning...! Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  3. Hej Ulrika!
    Tack för dina gulliga ord,du é la för goo:)
    Du är en av mina favvisar, fast det vet du ju redan;)

    Vilken fantastisk brudbukett du gjort!! Jag är inte gift..än, hihi! Ringer dig om det blir aktuellt;)

    Fina loppisfynd!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. Men så snygg bukett!!! Vad duktig du är! Hoppas allt flyter på för dig i skolan, jag har egentligen höstlov men ska till stockholm i morgon på skolmässan. Tänkte att man kanske kan hinna med lite shopping också ;0)
    Må så gott!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Hej goa vän! Grattis till din första brudbukett! Så vacker den är! Du har ju bara sinne för det där och är så duktig!Vilka mysiga saker du hittat på loppis. Decilitermåttet är ju bara så sött och hjärtanen blir jättefina vita.Tre väninnor kommer till mig på torsdag och då ska vi på loppis. Hoppas att hitta lite goa saker då.
    Sköt om dig och må så gott!/Kramar till dig!Karin

    SvaraRadera
  6. Jättevacker!! Den gjorde du med bravur!!!!!
    Om jag inte redan vart gift kunde du fått göra min;))

    ~~♥Kramelikram Millan♥~~

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är Ulrika....kanonfin Brudbukett!! Jättesött mått också, jag har ett liknande som jag använder jättemycket! Må så gott vännen! Kramis Therese

    SvaraRadera
  8. Vacker bukett och fint mått du har hittat.
    Ha en bra onsdagskväll!
    Hanna

    SvaraRadera
  9. Vilken snygg bukett!!!

    Jag har jobbat i blomsteraffär en del, men är bara självlärd... kul jobb! Brudbukett har jag inte gjort någon...men en del begravningsdekorationer, så himla kul att skapa med blommor.
    Den mest udda jag gjorde va en katt (!)

    Loppisfynden va fina, svårt att hitta såna decilitermått! Eller så har jag bara otur :(
    Hjärtanen blir super med lite sprayfärg :)

    Ha d gott!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  10. Åh vilken otroligt vacker bukett. har du inte nyss börjat skolan...jätteduktig redan!
    Decilitermåttet är ju hur charmigt som helst och hjärtanen visar du i vitt sen va
    kram

    SvaraRadera
  11. Gulliga du!
    Vilken underbar bukett du gjort! Du är ju helt otrolig vännen!
    Hjärtanen kommer att bli så fina med lite vitfärg, jag ska oxå slaska vitärg...men på väggarna, hihi..

    Ha en härlig dag gumman! (du slänger väl ihop nåt fint)
    Kramis!

    SvaraRadera
  12. Ååååhhhh vilken ursnygg, proffsig bukett!
    Va duktig du är!!!
    Ha det riktigt bra och sköt om dig!
    Kram.....

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!