fredag 30 oktober 2009

Home sweet home!

Home sweet home!.....Hemma igen hos min älskade familj. Se vad jag har hunnit med idag då.....jo en maaaasa trattkantareller.Nu tänker ni nog att den" där" verkar ju ha snöat in på just kantareller.......och ja det har jag nog. ;) Det blev kantarellmackor till kvällen,hur gött som helst.Mannen i huset är en GUD på att göra goda mackor.Nu blir det mys framför IDOL:;)
Nu har mitt decilitermått hittat hem.........;)fick stå bland mina andra "gamla" saker på favvohyllan,ser ut att trivas. ;)

Med denna bild önskar jag er alla goa en riktigt skön helg.Kram på er Ulrika.......Mohahahahah..........;)


8 kommentarer:

 1. Men det var det värsta vad svamp. Gott är det också.:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Oj så mycket svamp! Det är roligt att plocka och gott att äta :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Vad mycket svamp.Vad gott att åta.Ha det nu gott med din ÄLSKADE familj och passa på att njut.Ha en mysig helg stora kramizen ~~~~~RITA~~¨~~~-.

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Oj vad mycket kantareller!! O vad gott på mackan;)


  Ha en riktigt trevlig allahelgonahelg,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Ulrika! Så mysiga och stämningsfulla bilder du visar! Svamp, pumpalyktor och vackra saker på favvohyllan...mmmmh! :-)
  Är det bra annars? Hoppas det.
  Jag skulle gärna vilja ge dig och några personer till, en award som jag skrivit i dagens inlägg. Nu är det så att högerklick är avstängt på min sida så du kan tyvärr inte hämta den där, bara se den där. Har du lust att skicka mig din e-mailadress så kan jag maila över den till dig istället?
  Du ska veta att du är en sån rar och härlig bloggvän och jag uppskattar dina goa ord på min sida så mycket!
  Ha nu en fortsatt trevlig helg!
  /Kram Karin
  Min mail: livsluft-@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Mmm, jag bara älskar kantareller!
  Ha en härlig helg min vän!

  Kramis Anki!

  SvaraRadera
 7. Pssst! Upptäckte nu att min Award går att hämta om du dubbelklickar på den så den blir stor och sedan sparar.Så glöm det med e-mailadressen :-)/Karin

  SvaraRadera
 8. Hej igen Ulrika!
  (för 3:e gången i detta inlägget,rena bloggterrorn,fniss)
  Signaturen längst ner i mina inlägg gör jag på en sida som heter 'MyLiveSignature'.Man registrerar sig där och kan sedan logga in och spara alla sina olika signaturer där och hämta dem när man behöver det.Man behöver inte registrera sig om man inte vill men då kan man inte spara de signaturer man gör, utan får göra om proceduren varje gång. Jag infogar oftast mina signaturer med HTML-kod.Det är så smidigt!
  Här är adressen dit, kopiera av den och klistra in den i adressfältet på datorn.Länkar blir ju tyvärr inte direktlänkar här i kommentarsfältet.

  Det är en kul grej detta.Det blir lite personligt med en "handskriven" signatur tycker jag :-).
  Här är adressen:
  http://www.mylivesignature.com/index.php

  Lycka till goa vän!/Kram Karin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!