måndag 12 oktober 2009

Loppisfyndat!

Åkte direkt till Solareturen,en stor loppis här i Karlstad när jag slutade jobbet idag.Vet ni vad jag hittade där,jo,en ursnygg (tycker jag) saltströare.Visst var den fin,I LIKE JÄTTEMYCKET: ;) Jag betalade,hör och häpna ......endast 10:-.Jag nöjd,näää...... tror du det. ;) Nu får du allt åka dit imorgon igen käre mentor S.;)Eller hur? Finns en kvar....kanske ska äka dit imorgon och köpa den också.:)tyckte ju först att jag kanske inte behövde två lika,men nu ser jag att ......jo det kanske jag behöver. ;)
.......Ännu en bild på min favvo hylla med saker. :)

Visst är det härligt att få tända "lite" värmeljus med betoning lite nu när det börjar mörkna lite tidigare.Min man tycker att jag är lite smått HYSTERISK,tycker inte jag.;) Gillar att tända ljus ja. ;) Ska kolla på "Simon Och Tomas " och se vad dom hittar på för något hysteriskt idag. Ibland tycker jag att dom tar i lite väl mycket,sen blir det Anna Anka (på tal om hyserisk) ;) käkar ju tillock med kycklingbrosk,som en annan betar bort,men inte hon ,NEJ. Ja,ja jag säger då det,tur att vi är olika. : Ha en mysig kväll alla goa som tittar in. kram på er Ulrika


6 kommentarer:

  1. Hej hej!
    attans, jag missade Simon och Tomas, jag satt med näsan i nya Allt i Hemmet. Vad tyckte du? Jag gillar verkligen din favvohylla! Alltid lika mysigt att kika in här på din fina blogg.
    Kram kram!
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Åååh vilken fin saltströare!! Fick elakartat habegär när jag såg den, hihi;)

    Vad mycket vackert du har där på din hylla! Allt passar så bra ihop!

    Ha en toppendag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Fina bilder...tycker mycket om din hylla!
    Vilken ströare du hitta då?! Var inne på Solareturen på Kasernhöjden, heter det så?...när vi var i Karlstad sist! Jädrar vad folk det va!
    Visst går det mycket ljus nu, det mörknar ju så tidigt!
    Idag skiner ju solen men vad kallt det är, ska iaf åka till skogen en sväng och se om jag hittar nåt smått å gott, hihi...Hundarna tycker ju att det är skitkul!
    Å Anna Anka, ja vad finns det att säga?? Det är nästan så man skäms!

    Ha en fin dag vännen! Kramis Anki

    SvaraRadera
  4. Visst är det mysigt att tända ljus nu när det börjar bli mörkt, det behöver vi! Kram från Maria

    SvaraRadera
  5. Vilken underbaar hylla du har!Förstår att du gillar den.Och så söta saker på den!Ströaren är ju såå fin! 10 kr-det hade aldrig gått här nere. Här trissas priserna så mkt. Kul att göra såna fynd.Så passa på och köp den andra också så du inte ångrar dig sen :-)
    Tack söta goa vän för dina värmande ord till mig idag. De uppmuntrade mig verkligen! STOR STOR KRAM till dig!/Karin

    SvaraRadera
  6. Hejsan på Dig.
    Jättefin saltströare - och 10 spänn - snacka om att man känner sig supernöjd när man gjort sådana fynd.
    Ha det Gott
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!