fredag 6 november 2009

Skogsmulle dags!

Idag har jag tagit med mig kära mor och lillstumpan ut i "trollskogen".;)Vi skulle nämligen plocka lite mossa,kottar och lummer.Fick åka hem igår ifrån skolan,hade såååå ont i magen.Idag har jag varit på apoteket och införskaffat ytterligare en medicin,som kanske hjälper den här gången.jag var tvungen att få komma ut lite,så vad är då bättre än att få gå ut i skogen,då mår jag gött. ;)
Oj,bilden blev visst lite suddig,dålig fotograf. ;)Lillstumpan ville också vara med och plocka lite lummer.

Här har mormor hittat ett helt HAV av mattlummer.Gissa om hon var stolt. Ja,ja vet mattlummer är fridlyst,men what the........;) Finns mycket som man inte får göra men gör ändå.;)


Regnet stod som spön i backen men ut i skogen skulle vi,är man skogsmulle så är man.....finns inget dåligt väder,bara dåliga kläder. ;)......Ännu en bild ifrån dagens trollskogsvandring........;)
......Klart slut från trollskogen......;) over and out.;) Ha nu en riktig mysig helg med nära och kära,det ska jag försöka ha(trots magsmärtor) :( Kram på er! Ulrika

7 kommentarer:

 1. Jag ska minsann också ut och sno lummer.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Visst kan man plocka lite lummer...det kan väl inte vara så farligt! Säger jag som gjorde det förra veckan. Fniss! Ha en skön helg vännen! Kramis Therese

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika!
  Fina bilder från er skogstur!
  Äsch, när det fanns ett helt hav av lummer gjorde det väl inget att ni norpade lite;)

  Hoppas din mage blir bättre!

  Sköt om dig vännen o ha en trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Tänkte faktiskt också försöka hitta lite lummer, tycker att det är så fint att dekorera med. Och ni hittade ju ett helt hav!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Är jag den enda som aldrig i hela mitt liv har sett lummer?? Var hittar man det? (Vi bor ju rätt nära varann du och jag :)
  Strunt samma att det är fridlyst..liite kan man väl ta..det är ju så fint!
  Hoppas din mage blir bättre!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt ni ser ut att ha det i skogen! Kul att få in lite mossa och kottar til pyssel och pynt! Må så gott vännen! Kram från Maria

  SvaraRadera
 7. Vännen, vad jobbigt med din onda mage! Hoppas skogsturen hjälpte lite iaf *ler* Visst är det såå härligt att strosa runt i skogen, speciellt med två stoora blådårar som rusar runt som galningar, haha...F-n jag tror alla hittat lummer utom jag snart, men skam som ger sig...jag ska oxå ha!
  Härliga bilder på mor & lillstumpan!

  Sköt om dig nu och
  Kram kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!