fredag 20 november 2009

Tidsbrist!

Mys pys på er kära vänner;) TACK,så jättemycket för alla era söta kommentarer till lilla mig. :) Det värmer nåt otroligt. Pöss på er.:) Jag hinner inte riktigt med att blogga just nu.Jag VILL men hinner inte. Får bli ändring på det nu.:) Jag är på en ny praktikplats och där är mycket att lära och ta in. Är helt SLUT när jag kommer hem,man vill ju visa sig från sin bästa sida.Inte nog med det så fick I ett raseriutbrott i början på veckan som helt tog musten ur mig.Han var helt vansinnig ock kallade sin mamma för allt annat än vad man vill höra. :( Han har varit lite "speedad" nu ett tag.I Har fått diagnosen ADHD för cirka två år sedan. Han äter medesin mot detta och det har verkligen hjälp både honom och oss som föräldrar.
Men trots att man vet om att han inte kan rå för vad han säger så blir man ju självklart ledsen.....barnen är ju ens allt.Ja nog om detta,hoppas att ni får en härlig helg. Det ska ju bli fint väder imorgon. ÄNTLIGEN!
Vi ska bjuda min mor och far på restaurang imorgon som tack för all otrolig hjälp vi får. LOVE YOU!

Kram på er alla underbara människor.

Ulrika

13 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Ibland räcker tiden inte till för att blogga, så är det nog för många av oss.

  Vad mysigt med restaurangbesök imorgon,

  Stor kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Ibland finns inte tiden eller orken.Men lugn vännen vi finns här och väntar på dej....ta den tiden du behöver och ha det gott.Mysigt att gå på restaurang .Sov sött och ha en härlig lördag kramizar Rita.

  SvaraRadera
 3. Du är allt för gullig du!
  Ja jag har inte bloggandet som prio 1 jag heller, det är ju såå mycket annat, å hundarna tar ju en hel del tid!
  Det är ju så roligt, men när man sätter sig framför datorn flyger ju timmarna iväg!
  Ja du barn, det är inte alltid lätt! Ha det gott i helgen, å mysigt med restaurangbesök!

  Kram kram!

  Pst, visst e han mmm?!

  SvaraRadera
 4. Jag kan förstå att du har mycket att göra just nu med praktik, familj och hem att sköta. Så det är inte konstigt att du ligger lågt med bloggen. Men jag tycker du skriver relativt ofta ändå.Det du skriver och de bilder du visar är jättebra.
  Ha en skön helg!
  Kram Mona K

  SvaraRadera
 5. Ja du, nu är det ljust, himlen är alldelse ljusblå, otroligt! Nu gäller det och ta en massa foto idag. Fast det är mysigt med lite mörkare bilder också, din ljusslinga lyser så fint. Kul med restaurangbesök ikväll.
  Ha en bra lördag
  Kram kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Förstår att du har mycket omkring dig livet är ju så ibland! Du får blogga i den mån du hinner det ska ju vara kul och inte kravfullt! Ha det så mysigt på restaurangen! Stor kram från Maria

  SvaraRadera
 7. Hej lilla du!Skönt att du tar djupa andetag när lille sonen visar sina bästa sidor. Tänk va många ord de kan!!!Där får vi lära oss några nya som inte står i bibeln;)
  Per Benjamins fantastiska blomsteruppsättningar skulle jag gärna vilja se, MEN det var ju det där med tiden....
  Ha det så himla gott på restaurangen,skål!

  Vi ses snart.Kramkram
  PS.Nu måste jag åxå köpa mig en ljusslinga.Jösses va fint o mysigt.

  SvaraRadera
 8. Hej! Trösta dig med att kunskapen om Adhd och andra neuropsykiatriska diagnoser ökar mycket just nu! Det blir mer människor i samhället som förstår svårigheterna som dessa barn (och vuxna)har, då kan man också bemöta på rätt sätt! Familj och annat är viktigast,du gör klokt i att ligga lågt med bloggen!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 9. Vad fint med ljusen runt spegeln.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Hej Ulrika
  Du är ju för "go". Tack!
  Vad bra att I fått medicin. Har en kollega med en son som nu är 18 år som äntligen fått medicin som fungerar. Förstår att du blir ledsen men han menar inte det han säger och det är bra att du tänker så även om det gör ont inom dig
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Fint med ljusen runt spegeln. ibland är det så att tiden itne räcker till, det är mycket som skall hinnas, men kanske framförallt mycket man skall orka.
  Ha en bra söndag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 12. Nej ibland räcker inte tiden till fast man så gärna vill!!!!
  Ha de gott!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 13. Så mysigt med ljusslingan runt spegeln!

  Vet hur det är, tiden räcker inte till hela tiden även hur gärna man vill...
  Skönt att medicinen hjälper för din son, men trist med utbrottet ändå. Inte lätt att bli kritiserad av sina barn. Märker på 11-åringen att han närmar sig tonåren, med trots och gap, så hur ska det väl vara för dig då?

  Vi har också stor hjälp av våra föräldrar hela tiden, så skönt att vi bor nära varandra. Har faktiskt tänkt på att man borde ge dom nåt tillbaka ibland, tex en middag som ni gjorde.

  Ha en bra vecka!
  kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!