torsdag 17 december 2009

Exponering!

Här kommer det bilder på den utlovade exponeringen som vi har jobbat med i två dagar. Min grupp ville ha ett alternativ till jul,det blev" Vintage Jul". är ni förvånade eller? ;) Milda lite färgsvaga färger med inslag av brunt.Jag MÅSTE bara få berätta........:) Igår fick vi veta att vi som ville fick vara med på Interfloras inspirationsdagar i fyra dagar i Januari.Vi ska få göra arrangemang tillsammans med en känd florist och sedan ställa ut det i Scandic infra city i Stockholm.Det hela avslutas med en stor fest på Lördag där ALCAZAR och Jan.Bylund ska uppträda.Guuuud va kul.Klart man ska vara med där.Vart ska sleven va om inte i grytan. ;)
Exponeringen ur en annan vinkel.Har ni tröttnat,eller orkar ni se en sista bild. ;)

Avslutar med lite ögongodis. ;)Ha nu en riktigt skön kväll alla goa som kikar in.Ska krypa upp i soffan under en filt och kika in hos er andra. Kramelikram Ulrika


13 kommentarer:

  1. Men så underbaaart Ulrika!
    Vilken chans att få vara med på.
    Ert tema vintage är ju helt underbart!!!Nog kommer folk att bli inspirerade allt! Jag blir det för fullt här.Önskar att allt detta kunde stå hemma hos mig istället, fniss.Väldigt romantiskt!
    Tack för dina söta hälsningar hos mig! Hoppas det går bra för dig annars med utbildningen och pendlandet.Förstår att du måste längta efter lite jullov nu, och få vara med familjen lite mer, koppla av och bara ha det trevligt med vänner och familj.
    Själva kommer vara hos min mamma på julafton och juldagen, och då kläs inte granen förrän på självaste julafton.Man har sina olika seder.Eftersom jag vill hinna njuta så länge som möjligt av den så fick den komma in och bli klädd nu.
    Ha nu en riktigt skön kväll, och njut av sista adventshelgen före jul!
    Många kramar till dig vännen!/Karin

    SvaraRadera
  2. Vad underbart!!!!!Skulle vilja vara där och kunna handla.Längtar tillbaka till jobbet när man ser allt fint.vad skoj att vara med en känd florist och gå på Alcazar va mysigt.Precis var ska sleven vara om inte i grytan.Ha en skön kväll gulliga du .Julkram Rita.♥

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Vilka otroligt vackra bilder vi får njuta av i dag! Vad mysigt att få gå på Alcazar och lite fest! Må så gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Åh vad fint!! Ni är superduktiga ju!!

    Vad kul det låter med inspirationsdagarna i januari:)

    Ha en trevlig torsdagkväll,

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej vännen,
    Å hjälp vad fint!! precis i min smak... Och vad otroligt kul det låter med lite kalas framöver! Tycker jag borde passa "sleven" alldeles perfekt :-)
    Stor kram
    Susanne

    SvaraRadera
  6. Men åh, så jättefint! Vilka underbara blommor ni har med! Ville önska dig en god jul och passa på att tala om att jag kommer att ha en utlottning som kommer att starta någon dag före nyår!
    Kram Anna-Karin
    hemochting

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrika
    Åh vad fint ni fått till det. Pefekt tema också.
    Ha en jättemysig helg
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Men oj så fint du visar,helt underbart vackert.
    Kram o trevlig helg.
    ninni

    SvaraRadera
  9. Åhh,va fint och åhh va kul med kändispartyt i januari.Du glömmer väl inte att hälsa från mig;)

    Vi hörs snart igen,hoppas jag.Kom o fika när du nu har lov!!
    Kramkram/S

    SvaraRadera
  10. Inte tröttnar vi på dina fina arrangemang...Du är ju superduktig! Hoppas att du hade en toppenkväll i lördags! JulKramar till dig från mig.

    SvaraRadera
  11. Nämen WOW så spännande och otroligt kul du kommer att få i januari!!!

    Jättefint arrangemang du har gjort där! Tänk så mycket fint det går att fixa, men det gäller förstås att man har öga för det också och fingerfärdighet. Det har du!

    Trevlig fjärde advent!!

    SvaraRadera
  12. Tack för din rara hälsning Ulrika! Du gör mig så glad!!;-)).Hoppas du haft en riktigt fin helg med din familj och hunnit mysa, vila och ta det lugnt mitt i julstöket också.
    Vilken vacker header du lagt in. Så ljuvligt skir och fin!
    Ha en riktigt härlig fortsättning på denna 4:e advent!Många kramar till dig goa vän!/Karin

    SvaraRadera
  13. Så jättefin exponering! Och så kul ni har tillgång till sånt i skolen, Irene verkar inte gilla inredning och bloggar i denna genre så mycket så därför är det extra kul att se! Fortsatt skön helg! Mari.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!