onsdag 2 december 2009

Vinterkyla!

Hahaha.......lite rolig bild tyckte jag,jag har väll lite sjuk humor ja. ;) Åhhhh,jag blir sååå frusterad.:( Vad är det som är FEL.När jag ska lämna kommentarer inne hos vissa av er så står det.....FEL PÅ SIDAN....är det någon som vet vad felet är? Tacksam för hjälp och det FORT. ;)
Kallt var ordet. Idag är det långkalsong på. ;) Visst blir allt mycket vackrare ute när det fryser på. Ska försöka ta mig ut en sväng även idag. Fick va hemma med stora killen idag,nu var det hans tur,magsjuka.Jag kände mig lite illamående inatt så vi får se om det snart blir min tur. :)

Gillar ju hjärtan jag som ni kanske märker,detta söta hjärta är köpt på Rusta,iblan kan man hitta söta saker även där ;)och för 14:- var det mitt. :) Ha en härlig dag,här är det vinterkyla -8,9 ,ÄNTLIGEN lite vintertemperaturer.Må så gott alla goa som kikar in. kramelikram Ulrika


9 kommentarer:

  1. Hoppas du klarar dig! Magsjuka är hemskt! Jag tror jag ska dö varje gång! Men nu är det många år sen!
    Ha en fin dag!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  2. Hahaha,min humör är nog åxå lika bissar som din isåfall!!
    Hoppas hoppas du inte blir sjuk, och att barna snart är pigga!!
    Kramkram/S:

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna att du klarar dej fråm magsjuka usch det är hemskt.Visst är det härligt ute när det är lite kallt.Fint hjärta från Rusta,köpte jag oxå.Gillar hjärtan.Ha en skön kväll vännen kramizar Rita.

    SvaraRadera
  4. Rolig bild :)

    Visst har det varit en helt underbar dag idag, så vackert med frost på alla träd :)

    Vilket jättesött hjärta :) och billigt också.

    Usch då, magsjuka låter inte kul, jag hoppas att du klarar dig.

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Jag har oxå märkt att det inte går o kommentera... iaf på ett ställe idag...
    sen har ju just kommentargransknigen varit knepig i några dar...

    Sött hjärta!
    Hoppas du klarar dig från magsjukan! Ta tio vitpepparkorn...brukar hjälpa ;D

    Javisst är det fint med lummer... jag googlade på det nyss, såg att det är fridlyst... så jag ändrade lite i texten... :/

    Ha d gott!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  6. Hej Ulrika!
    Vet tyvärr inte vad det kan vara för fel som uppstår när du ska lämna kommentarer..irriterande när det inte funkar!

    Usch, magsjuka låter inte kul, hoppas du klarar dig.

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  7. Hihi, den var kul den bilden. Hoppas du håller dig frisk, magsjuka är inget kul. Det enda som är bra är att det går fort och man blir smalare. Vilket jättesött hjärta, det finns mycket bra på Rusta. Och du skulle ta en tur till Norrstrand och Agneta, just nu syr hon värre än mössen i Disney.
    Ha det gott
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  8. Tack för dina söta kommentarer Ulrika. Jag tror också fullt och fast på att allt har en mening på något vis, men man kanske inte ser det förrän långt senare.
    Trist att din dator också krånglar. Jag får upp samma text på min fast jag kan bara klicka bort det. jag vet att det varit strul med Blogger på sistone.Min bakåtknapp på datorn slutade precis funka här nu.Vet inte vad som hände? Frustrerande med datorkrångel.Hoppas du håller dig frisk fast barnen är sjuka. Det är inte kul med vinterkräksjukan. Usch...!
    Vilket gulligt hjärta du hittade på Rusta. Jag var där härom dagen och köpte en ljusslinga men såg inga såna då.Ska titta lite igen för det var ju billigt.
    Ha en så fin dag som möjligt!
    /Kram Karin

    SvaraRadera
  9. Haha...Vilken bild!*fniss*:-D Kram Stina

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!