måndag 18 januari 2010

En Stockholmsutflykt!

Imorn käre vänner tar jag mitt pick och pack och drar till E`Stockholmo.;) Jag ska vara där och jobba med blommor tillsammans med en jätteduktig florist,ska bli helt sjukt roligt. :)))))) Kommer säkert att återkomma inom kort med bilder ifrån "våra" projekt, om ni vill förstås ....annars kan jag ju låta bli......;) Stockholmsvistelsen avslutas som sig bör med en Formexmässa i Älvsjö.Första gången för mig ,ska bli helt underbart roligt. Ha en skön fortsättning på veckan. Hörs inom kort,tror jag. ;) Bamsekramar Ulrika

16 kommentarer:

 1. Vad skoj det låter.Ha det nu så kul och Lycka till i stora staden.Ja Formex är ju en riktig upplevelse om man inte varit där förr-Ha en mysig vecka vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Det låter spännande! Å sen att få gå på mässa också.. Vilken annorlunda ros!! Regnbågens färger. Ha det så bra! Kram Lenita

  SvaraRadera
 3. Vad roligt det låter! Klart att du skall visa bilder för oss! Och så Formex sen... Blir så avundsjuk. Hade så gärna velat gå på en så´n mässa och se om de har något för min hemliga dröm!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att din dag blir riktigt rolig nu.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Ha det så jättekul i Stockholm, vad spännande och roligt!! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Hej! Värst vad du flänger och far ;)! (Själv hinner jag knappt till konsum..;) mellan jobbet och hemmet!) Formex låter grynt kul! Var där för ca 12 år sedan,hann inte se allt.. det är stort! TREVLIG RESA!

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen
  Vad skoj. Jag ska jobba på Formex. En kompis till mig har en monter. BisseBeth så har du tid kan du väl komma förbi och säga hej :O)
  Jag har heller aldrig varit där förut.
  kramis

  SvaraRadera
 8. Så spännande det låter och så roligt med Formexmässan! Skulle inte ha något emot att vara där jag med! Hoppas du får trevligt!
  Kul att du vill vara med i min utlottning!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 9. ååå så roliga saker du ska på. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 10. Spännande! Ha så kul!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 11. Åhh,Ulrika, Ha det nu så jätteroligt både med blomsterjobbet och Forexmässan. Det låter jättehärligt och du är ju så skicklig med blommor!Du kommer att ha hur kul som helst, det är jag övertygad om!
  Spännande ros du visar upp, är den äkta med alla de färgerna?:-))))
  Trevlig helg och var rädd om dig!
  Varma kramar till dig!/Karin

  SvaraRadera
 12. Tassar förbi o tipsar om en nystartad tävling hos mig..

  http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_22.html

  ..med chans att vinna 500kr att shoppa finfina smycken för! Har även två andra pågående o minst lika braiga tävlingar i samarbete med två inredningsbutiker..de står till höger på min sida under "tävla hos Tant".

  Trevlig helg! =)

  SvaraRadera
 13. Jädrar va kuuuuul!!!!!

  Du är nog redan i Stockholma när jag skriver det här.
  Jag har haft FULLT UPP med ALLT så jag har haft dålig koll på dig:o
  Hör av dig när du kommer hem så jag får alla detaljer;)

  Massa kramar!/S

  SvaraRadera
 14. Hej vännen! Det var länge sen jag var inne hos dig men livet har varit lite upp o ner en tid! Hoppas allt är bra med dig o familjen! Jag var också på formex i helgen och det är ju såå kul o inspirerande! Hoppas att du hade det bra i Stockholm! Kramis Therese

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!