onsdag 13 januari 2010

Lite nya grejer till hemmet!

Visar lite av de grejerna som jag köpte på min "roadtripp" i Västerås,bla dom här ljuvliga lycktorna,bara ÄLSKAR ljuslycktor ja. ;)
Här är ännu en grej som jag köpte hos Anna,ett litet madonna märke,I Like.;)

...Tro ,hopp och kärlek,kanske. ;) Ser ni att o:et egentligen är ett q. ;) Hittade de här fina bokstäverna hos Anna ( Country House) och ville bara ha. Men,det fanns inga o så jag tog ett q istället. ;) Tänkte såga bort den lille "vingen".....hipp som happ så har vi ett o. ;) Nu tänker ni säkert att den där" har ju inte alla bestick i lådan." ;) Nej,kanske är så,lite knäpp år man nog. ;)Men det bjuder jag så gärna på. ;)


.......Bara älskar när det finns text på grejer ja ;),särskilt Carpe Diem.



Vill ge alla som tittar in här ett hjärta att ta med sig. Kram på er alla underbara Ulrika




14 kommentarer:

  1. Vad fina ljuslyktor du köpte.Gillar dom jag har lika dana,Nice.Vad fina bokstäver.Gillar det oxå.Bara så himla fint med massa värmande ord hemma.Vilket fint hjärta.Ja du är duktig du.Ha en skön kväll och en härlig torsdag vännen.Goa kramen Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Fina saker du har köpt! Jag ä också en storälskare av ljuslyktor o dyl. -av alla de slag :)OM man nu inte skulle ha "alla bestick i lådan" så skulle man nog inte komma på ett sånt smart drag med Q:et. Det som inte finns fixar man till på nå vis :) Ha det gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  3. Trevlig blogg! kramar Susanne

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Jodå, visst har du dina bestick i lådan, hihi!Vad smart att göra om Q till O:)

    Jättefina saker du köpt o tack för det söta hjärtat gulliga du!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Tack för hjärtat, det var fint. Jag tycker dina bestick ligger perfekt i lådan, det tyder på uppfinningsrikedom och se möjligheter. Du fixade till ordet, med och såga bort "vingen" Sånt gillar jag! Du hittade mycket fint på din resa. Har lite paus i gardintrixandet, har klippt till alla bitar. Det är det värsta när man inte är såå bra på och sy.
    Ha det gott
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Hej vännen
    Så många fina saker du shoppat.
    Tack för hjärtat :O)
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Så fina saker du köpte! Var i Annas butik i somras, fanns hur mycket fint som helst!

    Trevlig helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Hi,Hi Du är rolig du....Visst har du alla bestick i lådan! Det kommer bli kanonbra! En brlijant ide, jag hade förmodligen gjort likadant! Fniss....Önskar dig o familjen en riktigt Trevlig helg! Kramis Therese

    SvaraRadera
  9. Hej Ulrika
    Ja det var fruktansvärt. Vi hade ju ingen aning om var det brann men det var hos "fyllekärringen" på våning 2. Hon ska enligt domstolsbeslut ut i maj men det kanske blir tidigare nu.
    Ha en fin helg
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  10. Smart ide med Q.et =0) Funkar ju utmärkt! Mycket fint du hittat hos Anna (såklart) Hoppas ni får en skön helg!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  11. Åhhh, va vackra arbeten du gjort Ulrika...kikar i kanten på din blogg. Du är så duktig.Så fint du lyckades med Fiskhandelstemat. Bladet längsta bak ser ut som benen i ett fiskskelett..och snäckor och blå stenar längst ner. SNYGGT!
    Jo då vännen, du har allt fina bestick i lådan du.Smart att köpa ett Q istället när O var slut. Jag tycker inte att det stör att låta det vara ett Q heller.Ser bara tufft ut och ger lite roliga funderingar om det finns en undermening med det, eller så kan man ju klistra fast en kul grej på lilla "benet".
    Vilka fina grejer du köpte på din roadtripp.Jättesöta.Fattigmanssilver är sååå snyggt!
    Nu skall jag fixa till knytband till en vit gardinkappa som ska upp i köket, till jag hittar "rätt" blå färg på ett rutigt tyg till köksgardiner.
    Ha en riktigt skön helg, Ulrika!
    Massa kramar till dig!/Karin

    SvaraRadera
  12. Hihi, du vet att hjulet snurrar fast hamstern är dö...ups!!
    Å nej, du har allt koll på läget, jag tycker det var smart! Jättefina grejer du köpte, jag gillar oxå lyktor av alla de slag...men mitt kattkräk har en viss förmåga att putta dom i golvet, hmm...
    Jag gillar oxå när det är text på grejer, men det märks väl (blink)

    Ha en mysig helg goa du!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  13. Hej vännen och vilka fina saker du har köpt jag älskar också hjärtan och stjärnor och fina ljuslyktor!! Kram Maria

    SvaraRadera
  14. Många vackra saker här, har också det lilla madonnamärket, och ljuslyktor kan man nog aldrig få för många av. Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!